Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
I dag blev, som forventet ikke så stille og rolig som planlagt. Nej, det er ikke helt rigtig, for jeg havde på fornemmelsen, at dagen godt kunne blive lidt livlig.

Kl. 9.00 ringede telefonen. Det var min kollegas søn, der spurgte om, han måtte komme i dag.
Jo, det måtte han da gerne. Men han skulle være klar over, at huset ville være fyldt med drenge hele dagen igennem.
Kl. 09.30 kom Menno, den hollandske dreng for at lege. Han bor hos sine bedsteforældre, når han er på ferie i Danmark. Hans forældre og lillebror tog hjem i mandags, men han blev.

Klokken 12.00 skulle vi have besøg af en ”Fyldepen” med familie, heriblandt deres søn. De skulle til familiefest i vestjylland og når de nu lige kørte forbi byen, var det oplagt at lave et lille ”træf”. Vi havde alle tiders timer. Det er dejligt når noget mere eller mindre spontant, kan lade sig gøre på den måde. Og drengene var pot og pande lige fra første sekund. Tusind tak fordi I kiggede forbi.

Og klokken 13.00 dukkede endnu en dreng fra byen op, så det meste af dagen, var der 4 drenge, der lynhurtigt besatte alt, hvad der hed ledige computere.
På et tidspunkt kom min søn og spurgte om han måtte installere et spil på min computer. NEJ!!! blev der sagt højt meget højt, klart og tydeligt.

I eftermiddag tog jeg så på rådhuset. Ikke fordi jeg havde glemt, at jeg havde ferie, men fordi en god kollega havde valgt at gå på efterløn i dag. Og hende, ville jeg i hvert fald sige ordentlig farvel til. Hun havde inviteret hele rådhuset på kaffe denne eftermiddag og havde regnet med at kunne gøre det i stilhed på grund af, at så mange var på ferie. Hun hader, når der er fokus på hende.

Da vi kom ind i kantinen, blev hun bare helt stille – noget, der ellers aldrig sker. Hun vidste simpelthen ikke, hvad hun skulle sige til, at vi havde overrasket hende på den måde. Hun vidste, at vi havde ferie og havde derfor ikke regnet med, at jeg kom.
Uh!! jeg elsker, at overraske folk på den positive måde.

Da vi kom hjem igen, gik jeg lige op på 1. sal for at holde mandtal. Jo den var god nok – 3 drenge, 1 datter.
Der var ikke en lyd fra min kollega om, hvornår hendes søn ville blive afhentet og kl. 19.30 satte jeg aftensmaden på bordet, sendte en sms til min kollega om, at hendes søn gerne ville blive til imorgen.
Så her klokken 22.15 var jeg inde på værelset for at foreslå de to af drengene at gå hjem og få sovet indtil i morgen tidlig. De er trods alt kun i alderen fra 10- 13 år og deres familier vil da også gerne se dem ind imellem.

På et eller andet tidspunkt i aften, skal jeg af sted for at hente datteren, der tog over til sin storebror for at se film. Og der går ingen busser den vej om aftenen. Vi bor jo altså på landet.

Så den stille og rolige dag blev til en aktiv dejlig dag, der sluttede med nogle dejlige billeder sydfra på mail fra min gode ven og kollega. Og lidt dril for jeg ind imellem er lidt for impulsiv og hurtig. Jeg glemmer sommetider at ”tænke før jeg taler” og så er det helt i orden at vi sammen får et godt grin over det.
Jeg tror at det er et godt grundlag for et godt venskab – at man kan grine over hinandens små dumheder i stedet for at blive sure.

Så en helt igennem god og dejlig feriedag!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så gik den 6. feriedag er publiceret 04/08-2005 22:30 af Pia H. Nielsen (Pia Nielsen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.