22 år siden

Skanderborg

Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 3 dage siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Efter en lang lørdag at studderet JERES ansigter var det skønt at komme hjem til familien. De havde bestemt ikke stået stille den dag. Haven bære tydeligt præg af at Lea går hjemme åå pudsler.

Aftenen blev tilbragt med Charlotte (10år) liggende op af mig i sofaen vi så starwars Charlotte syntes alle de mærkelige væsner deri var både sjove og nuttede sener kom jeg til at tænke på Vivis debat om krybdyr tænkte så vil Charlotte vel også syntes de er nuttede men NEJ VIVI den købte hun ikke.

Søndag morgen afsted til hundekonkurence i Skanderborg op kl 5 GGG hvor er jeg dog dum frivilligt at stå så tidligt op *I WEEKENDEN* jeg forstår mig stadig ikke. Mødes med de andre der allerede fra morgen bordet begyndte hmmm ham der Peter fra Nordjylland skal han ikke snart hjem)))) vandt jo sidste weekend i Vejle sååå

Konkurencerne tog sin start inden jeg skulle ind kunne jeg mærke nerverne sittre lidt ud over det sædvanlige men derinde gik det meget fint Pongo (min hund) havde tydeligtvis nydt jeg var på job lørdag åååå stod på spring for at tilfredsstille sin fører.

ÅÅÅ det GJORDE DEN SKAM da dagen var gået havde vi fået 284 point af 300 mulige ååå Karin på 2 pladsen fik 248 point De andre hundefører sagde KØR NU HJEM))))) sååå det gjorde jeg glad bladrende i CD'erne efter "we are the champions" havde den ikke med sååå sang selv))).

På vejen hjem var jeg lige en smut på en rasteplads for at skifte til lettere fodtøj hmm der holdt en hundebil jeg sagde hej tænkte det også var en på vej hjem fra Skanderborg. NÆÆÆ NEJ det var Lisbeth fra Års der havde været til elitetunering i Jels (for de 15 bedste hunde i Dch) Ej hvor skønt lige at møde sådan et bekendt ansigt vi fik lige en kort snak om dagens konkurance vi hver i sær havde været til SKØNT.

Nåede lige hjem til aftensmad ved mine forældre hvor Lea og børnene havde tilbragt dagen hvorefter vi tog hjem

Charlottes klasse har her i starten af sommeren lavet en skøn aftale om at mødes hver aften i Skanseparken åå spille rundbold så hun suste afsted så snart vi kom hjem ååå hun ser så glad ud når hun dag efter dag vender hjem fra aftenens dyst.

Nå slut herfra iaften skal jeg til forældrerådsmøde tirsdag gælder det min Hundedommeruddanelse onsdag Se min søn lave teater + møde i Dus (øv nedskæringer) Torsdag er der hundetræning Fredag varv jeg tror jeg har fri Så der er lagt op til en god uge fyldt med oplevelser GLÆDER MIG.

Håber i hygger jer

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skanderborg er publiceret 22/04-2002 16:34 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.