22 år siden

Det var den St.Bededagsferie..!

Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Ja, det var så den St.Bededagsferie....! Pist væk - så hurtig overstået.!
Fredag startede tidligt med at hente min datter ved toget. Det er altid dejligt at få nogen af de store piger hjem, vi er så utrolig glade for at se hinanden, selv i disse mail-tider, men et ægte knus kan ikke erstattes af nok så mange mails....
Midt på formiddagen kom min veninde, der også er zoneterapeut. Vi hyggede os vældigt med at nusse tæer og massere ømme muskler. Når man i hverdagen giver og giver til klienter, er det ubeskriveligt dejligt selv at få lov til at ligge på briksen og bare tage imod.
Lørdag havde jeg et par klienter fra morgenstunden. Derefter i Bilka for at handle lidt, vores store datter ville gerne gi' en pizza, inden vi kørte hjem igen, så det fik hun lov til, og det var rigtig hyggeligt med sådan en eftermidag helt uden hastværk. Vi så en film sammen om aftenen, så det var også bare hygge... Brugte et par timer omkring midnat på Fyldepennen og en god veninde herinde. Håber sådan at jeg kan være til en smule hjælp.
I dag har været lidt mere forvirrende, med en masse tanker kørende rundt i hovedet. Startede med at køre 20 km for at aflevere et telegram til en konfirmand, men det var vigtigt at få det gjort. Jeg havde svært ved at "vågne" i dag, og lidt ondt i hovedet, som om jeg havde været ude og drikke, men det har jeg altså ikke.... Gik lidt i haven over middag, men det var pokkers koldt og blæsende. Vi fik dog plantet lidt i et nyanlagt bed og rydet lidt op i drivhuset, men det hjalp ikke rigtig på humøret og hovedet, så jeg lagde mig i eftermiddags og sov et par timer. Det skulle jeg aldrig ha' gjort, for jeg vågnede med endnu mere ondt i hovedet, og det tog evigheder at komme til mig selv igen. Her i aften kørte jeg min store datter tilbage til Ringkøbing, en tur på ca. 3 timer ialt, men jeg nød stilheden på hjemvejen med tid til mange tanker, så faktisk har jeg det udmærket nu, hvor det er ved at være sengetid..!
Men sengen kalder - det er arbejdsdag i morgen, og uret ringer kl. 5,30
Kærligst/Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var den St.Bededagsferie..! er publiceret 29/04-2002 00:36 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.