22 år siden

bryllupsdag og Valborgs-aften

Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Vi har 14 års bryllupsdag i dag, min mand og jeg. Jeg blev vækket i morges med et kys og "tillykke med dagen", så det var en dejlig morgen.
Derefter en helt almindelig travl arbejdsdag, men da jeg kom ned til bilen for at køre hjem, lå der på forsædet en kæmpe-buket til mig med 14 røde Gerbera (som min brudebuket også var bundet af). Jeg ved jo godt, at jeg får buketten hvert år, men jeg havde faktisk ikke tænkt på det i dag, så jeg blev virkelig, virkelig glad og rørt, da jeg fandt den! Så må han jo trods alt holde lidt af mig endnu..., men det var jeg nu heller ikke i tvivl om.
I aften skulle vi i Geografisk Have i Kolding for at være med i en hyggelig arrangeret Valborgs aften, for vi var enige om, at det var en OK måde at tilbringe vores bryllupsdag på sammen med vores teenagedatter Lene. Jeg havde et par behandlinger i eftermiddags, og skulle så hu-hej pakke kaffe og kage m.v. til turen derned, og så sammen med Lene hente farmand fra arbejdet, hvor han havde taget fri i dagens anledning.
Men det regnede, ja jeg si'r jer det regnede i spandevis, det øsede bare ned. Pyt, vi var jo kommet afsted og havde indstillet os på at tinbringe aftenen udendørs, så gummistøvlerne på og paraplyen i hånden, så gik det såmænd helt fint med en rundtur i den store have, mens vi hørte om hvorfor man fejrer Valborgs aften, kikkede på urter i haven og hørte om deres anvendelse til mange forunderlige ting i tidens løb. Aftenen sluttede i de store væksthuse, som er i haven, med middelaldersang og -musik. Det var en oplevelse at høre, men det er nu nok ikke det jeg mest vil sætte på CD-afspilleren....
Ja, den 30. April blev en travl, men rigtig dejlig dag, sammen med ham, jeg nu har været gift med i 14 år, og vores dejlige datter, der godt gider at tilbringe sådan en aften sammen med os to "gamle"!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget bryllupsdag og Valborgs-aften er publiceret 30/04-2002 22:33 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.