This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Hey dagbog, jeg har det godt med mig selv :) jeg gør hvad der passer mig. Børnene kan iøvrigt godt li mig, for dem er jeg jo bare kenny. Men når jeg har fri er jeg virkelig mig selv, og så har jeg det aller bedst.

som sagt børnene hænger på mig, som var jeg et klatre træ. så man kan vist rolig sige, at jeg formår at holde den private og den arbejdsmæssige side af mig adskilt. Det vil som sagt altid være den private del af mig jeg elsker mest. Det at være fanden ivoldsk, a rebel with a course,..Det er langt sjovere end bare at være sød og rar..det hænger mig godt nok ud af halsen...så jeg er altid glad når jeg kan tage det skin af..."its just..., bad guys have all the fun"

Folk går mig heller ikke på mere,..de er nærmest magtesløse..De fatter jo intet alligevel. Hvad har jeg så lavet idag? jo jeg har kigget lidt på, fægtet med sværd,..killet og blevet killet..spillet pool og bordtennis med børnene,..og lidt andet..alt imens jeg venter på igen at få chancen for at give folk en på hatten privat.

Hehe, på en måde er jeg 2 personer der lever side om side..og jeg gætter lidt på, at dem der kun kender min ene side, ikke ville tro at jeg også har den anden.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har det godt er publiceret 30/08-2005 18:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.