Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
De sidste par uger har jeg kørt en del i bilen i forbindelse med den overståede slusefest og jeg har gang på gang fyldt benzin på tanken. Blot små sjatter med håbet om, at benzinen ville være billigere næste gang jeg tankede. Dermed også større risici for at køre tør for benzin. 7 - 9 - 13 har jeg heldigvis ikke prøvet det - endnu.

Det er ved at være træls, at benzinpriserne nu næsten er blevet tocifret - og jeg kan ikke bruge devisen - at vi betalte mere for benzinen for x antal år svarende til timelønnen denne gang, end vi gør i dag.

Det er mit eget valg, at jeg vil køre i min bil, der under alle omstændigheder skal have den dyre benzin at "leve" af, for at køre mig fra sted til sted. Jeg kan jo lade bilen stå og istedet bruge apostlernes heste eller min gode cykel. Der er bare det ved sagen, at jeg bor så langt ude på landet, at det er nemmest at hoppe ind i bilen, når jeg skal et ærinde ind til byen. Jeg må til at overveje, hvad der er sundest - bilen eller cyklen - og så se at komme op på "jernhesten" og trampe i pedalerne derudad.

Når jeg ikke kører bil, få jeg heller ingen klip i kørekortet så længe. Jeg har dog ikke fundet ud af, om jeg kan få klip af uagtsom kørsel på cykel. Nej, nej - jeg er en hensynstagende bilist - jeg prøver at overholde færdselsreglerne og er efterhånden temmelig cool, selvom jeg mange gange har bilen bagved mig hængende på krogen.

Tilbage til benzinpriserne. I formiddags ved halvtitiden, da benzinen kostede næsten 10 kroner, tankede jeg 30 liter benzin på bilen. Denne gang ville jeg ikke nøjes med sjattankning. Jeg blev færdig og kørte videre til apoteket, hvor jeg havde et ærinde.
Ti minutter senere kørte jeg forbi tanken igen og jeg jublede og syntes, at jeg var SÅ heldig, for nu var benzinen steget 15 øre pr. liter. Gejsten fortsatte lige indtil jeg kom til at regne på, hvor meget jeg havde sparet og mit regnestykkes facit blev 4,50 . Samme værdi som et frimærke, så nu kan jeg få skrevet et rigtigt menneskebrev, for nu har jeg penge i overskud til et frimærke.
Men mange bække små gør en bred å.

Jeg vil ikke noget særligt med min dagbog. Jeg havde bare lyst at fortælle om min tankespind på en ganske almindelig tirsdag eftermiddag, hvor jeg kom til at tage bilen istedet for at cykle, da jeg skulle i Brugsen, der ligger 2 kilometer fra os. Jeg skulle lige hente 4 liter mælk og et frimærke.

Her skinner solen og det er et dejligt vejr.

Hyggehejsa fra en prisbevidst Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når nu vi har bilen. er publiceret 30/08-2005 18:19 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.