Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 19 dage siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
4 måneder, 8 dage siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Er lige en smut hjemme fra arbejde – Længe leve personsøgeren, som giver mulighed for denne frihed !
Jeg har igennem længere tid ikke fået ret meget effektiv søvn, og det lammer mig en del idet at jeg er meget træt og uoplagt. Jeg trænger til at få udsovet, og ladt batterierne op igen !

Var på arbejde hele weekenden – det var okay. Folk var søde, rare og medgørlige, og skulle kun makkere mig en gang ! Jeg kan godt mærke at stress situationer stadig er et problem for mig, og suger mig for energi.

Har ringet en ny recept ind i dag, og skal ringe til kommunen i morgen. Jeg kører indimellem træt i at skulle ringe og ” tigge ” om piller og sygedagpenge. Hele tiden skal forholde mig til at blive spurt – nå hvordan går det så ! Og andre gange er det rart, at der er nogen som spøger ! Det er ikke nemt ;-)

Fra dagens dato begynder jeg at lave min egen afregning, og løn opgørelse til revisoren. Min far er begyndt at falde meget af mht. afregning og løn. Jeg bryder mig ikke om som sidste gang, at ligge inde med 3 ugers afregning før han får det gjort op. Samtidig fik jeg også først min løn en uge for sent, da han ikke havde fået det samlet og været ved revisoren ! Det er bestemt ikke af kritik jeg vil gøre det, men for at aflaste han for at tænke på det. Det tager ikke mange sek. at taste tallene ind på computeren her dag.

Han føler ikke at det nye medicin har nogen videre virkning, og jeg kan mærke at det går ham på. Han skal til kontrol på onsdag !
Her i weekenden hvor han kom ud for at hente mig, fortalte han, at en af grundene til at han først begynder med at arbejde så sent er, at slipper han for at få så mange kommentar fra kunderne, da det er mørkt. Jeg håber at de finder noget medicin, eller en anden dosis som kan hjælpe ham.

Jeg må hellere komme ud i den store verden igen, selv om jeg ikke orker !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt og uoplagt er publiceret 12/09-2005 11:35 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.