En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
5 dage siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Aktiveringsprojektet i går bestod i at hive mig selv i de små hår ( hvilket jeg efterhånden har en del af, da mit hår er begyndt at knække) og begive mig ud i haven. Jeg har ikke været over den som ønsket i år, og selv om jeg godt ved at ” den skal nok vente på mig ” så irritere det mig alligevel !
Ud i haven kom jeg, og da jeg fik øje på peberroden tænkte jeg - nu skal bare den op ! Det skulle den faktisk have været sidste år, men det smuttede, ligesom vi heller ikke fik den nakket for side rødder. Jeg gravede op rundt om den, og prøvede at undgå at ramme rødderne, men det var lettere sagt end gjort. På et tidspunkt trak jeg i en af dem som jeg havde hakket over, og jo mere jeg trak, jo mere forbløffet blev jeg. Den var ca. 1 m lang !
Til sidst lå jeg på alle fire og med enden i vejret med en lille skovl, og prøvede forsigtigt at grave dybere ned og ikke beskadigede rødderne. Men det endte med at jeg kom til erkendelsen af, at de nok var på vej til Kina, og at det ikke var mig som skulle grave den op.

Hjemvendt fra Golfbanen udstyrede jeg Claus med en spade, og forklarede hvordan jeg havde prøvet på at grave den op. Han reagerede med ” ak som om et par vildfarende rødder skulle være noget problem ” og gik i gang med at grave yderligere. På et tidspunkt fik han spaden ned under planten og ville vippe den løs, med det resultat at spaden knækkede, og han landede halvvejs inde i pebermyndeplanterne. Så nu har vi også presset pebermynde i haven ;-) Det så faktisk rimelig sjovt ud og jeg kunne ikke lade være med at grine.
Det skal lige siges at vi fik has på den til sidst, så nu ligger rødderne rengjorde i fryseren ;-)

Jeg havde fået brev om at jeg skulle ringe til sygedagpengekontoret mandag el tirsdag. Jeg prøvede i går, men hende som jeg skulle tale med var der ikke. Det var hun i dag, og hun beklagede at der var sket en fejl, da vi havde talt sammen i sidste uge ! Hun virker utrolig sød, og jeg kunne godt tænke mig at have ansigt på hende.

Min svigermor har lige ringet og meddelt, at vi skal til bryllup den 26/11 i Jelling kirke. De ved endnu ikke hvornår hun trækker teltpælene op og flytter til England. Men uanset så glæder jeg mig på deres vegne, og håber at de når at få ” mange ” år sammen !

Jeg har en aftale med fjernsynet, så det bliver alt for nu ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En være rod er publiceret 13/09-2005 19:51 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.