Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Må brænde min nattevagt af. Det er ikke fordi at jeg er ked af det som sådan, men det er nu nogle lettjente penge. Jeg har vist tillagt mig et eller andet ! Har det aht. Fryser det ene øjeblik og sveder det andet. Mine øjne svier og har det bedst med at være lukket. Specielt den ene hvor jeg føler det som om at være blevet ramt med noget ! Claus mener, at jeg i min natlige brydekampe har ramt mig selv. Hmm det plejer at være ham det går ud over ;-)

Jeg har været ude og køre i ca. 1½ time i dag. André begyndte at skrive sms og spurte til hvornår jeg kom hjem. Jeg ringede og talte med ham. Han ville meget gerne have at jeg var her hjemme, men at det var ok at jeg kørte ud om natten. Det var så planen, som nu altså ikke bliver til noget.

Det blev lidt kaotisk i går. Jeg skulle hente André ved bussen, og blev på arbejde indtil der. Jeg havde overtalt min far til at spise med hos os, og derefter tage privatbilen op og besøge min tidl. stedfar og kollega. Ham ville jeg så hente efter at jeg havde hentet André !
Men som sædvanlig gik der ged i min planlægning ! Jeg fik en tur til Ribe, og ringede hjem og sagde til Michelle, at hun skulle sige videre til Claus – at han skulle hente André og min far. Derefter ringede jeg til André, som netop havde kørt igennem Ribe i X bussen, at det blev Claus og ikke jeg som kom og hentede ham.
Michelle var i fuld gang med at bage her hjemme, og Claus var overe og handle ind til aftensmaden. Han havde regnet med at skulle i gang med at lave mad, så det ikke blev for sent før min far kom af sted.. Det er godt at vi har så mange unger, som bare kan blive sat i sving ;-)

Da jeg kom hjem satte jeg André til at støvsugere bilen. Han tror at der ligger en guldgruppe under sæderne, og gør det gerne. Jeg havde tabt/gemt lidt ekstra under måtter og sæderne ;-) Han bliver så glad og stolt, når han finder penge som jeg ikke har opdaget !

Blev lidt overrasket over min far, som erklærede at han havde fået en ide. Min far er ikke den mest iderige mand, og kan ved sådan en udtagelse straks fange min opmærksomhed.
Han havde besluttet at – når han kunne besøge hans fætter i Canada, som han gjorde sidste år, så kunne han vel også besøge hans fætter i Roskilde. Det er ikke længe siden at han sagde, at det var godt at jeg fik ham af sted til Canada, da han ikke regnede med at kunne klare turen igen !
Jeg blev glad over hans ide, og tager det som et positiv tegn. Måske har kedsomheden kommet ham til gode. ;-) Han vil dog vente til efter at have været i Odense, og høre hvad de siger til sygdommen.

Tror at jeg vil smutte ind under dynen igen !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Penge er kun papir ! er publiceret 22/10-2005 18:05 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.