Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Med bekymring i stemmen ringede min far i går, og spurte til hvordan jeg havde det. Jeg havde ringet til ham i lørdags og sagt, at jeg desværre måtte brænde min nattevagt af, da jeg ikke havde det så godt.
Da han ringede i går kunne jeg blot fortælle, at det ikke gik bedre og at det nok var influenza. Han sluttede af med at sige – jamen så ringer jeg i morgen igen.. Hmm synes det er lidt komisk, at enten er jeg ved at gå ud af mit gode skind af bekymring over ham, eller er han over mig ;-)
Men da han ringede i dag var det med – nå….. så kan jeg regne ud at du heller ikke har været ude at køre i dag ! Jeg ved godt at han ikke gør det bevidst, men han har en evne til at jeg føler skyld for mit fraværd, så som jeg gjorde under min depression. Samtidig måtte han også lige konstatere, at JEG havde glemt at fylde HANS doseringsboks op !

Jeg har bedt Claus om at køre med når jeg skal aflevere André på gården, da jeg ikke ønsker at blive konfronteret alene med ægteparret eller personalet.
Jeg havde håbet at han ville have foreslået, at han tog drengene med, så jeg kunne være alene her hjemme. Men det gjorde han ikke, så jeg tog med. Jeg havde en drønende hovedpine, som gjorde mine øjne meget lysfølsomme, så jeg sad med lukkede øjne det meste af vejen.
Hvis jeg selv havde foreslået at blive hjemme, så ved jeg at det ville have været okay. Men jeg har også en vis ansvarsfølelse, da det er min dreng som skulle af sted, og min forpligtigelse at han kommer der ned.

André havde været i sommerhus på Rømø med personalet fra gården, umiddelbart før han kom hjem på weekend. De havde haft nogle rigtig gode dage, og det havde været en positiv oplevelse for ham.
Søndag kunne jeg mærke at han var noget trygget, og sammenbidt. Men som sædvanlig svær at få en grund eller et ord ud af. Jeg ved at ægteparret på gården har været på ferie, og ville komme hjem mandag igen. André frygter virkelig ” Hr. Hitler ” og de kontroverser som ofte opstår imellem dem. Man skulle mene at Hr. Hitler budte vide bedre, og opføre sig derefter. Men desværre har tingene taget sig en uheldig drejning, og vi må bare bede til, at der snart findes en løsning.

Jeg må hellere finde min seng, da jeg har lovet farmand at jeg er på gaden i morgen igen. Skal hente noget ” værdiløs ” medicin til ham i løbet af dagen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare en mandag er publiceret 24/10-2005 21:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.