18 år siden

Underlig sammensat

The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 23 dage siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
André er den i vores familie som bekymre sig mest - om familien. Og paradoksalt nok også den som er mindst gireret til at forholde og forandre tingens tilstand ! Han er dog et skridt foran vi andre, da han har papir på, ikke at være ” helt normal ! ”

Måske er drømmen om den fuldendte familie, som tager sig af og om, blot en illusionen om hvordan det kunne være – burde være ! Måske analysere jeg igen……igen for meget. ;-) Har tildens til at tro, at det er en familie svaghed !

Skal have skrevet en mail som jeg ved, at uanset hvordan jeg prøver at fremlægge mit ærinde, så vil det blive vendt og drejet. Men det ligger ikke til mig at feje tingene under gulvtæppet, og derfor må jeg tage den ” straf ” det giver.

Gårdagensdagens strategi for min arbejdsdag holdt ikke. Efter min ” skønhedssøvn ” kørte planen af skinnerne og jeg måtte erkende, at dagen derpå en hård weekend - har sin pris ! Jeg har ikke rigtig kunne finde op til overfladen , og det har selvfølgelig givet udslag på min indkørsel.

Var hjemme ved min far, som ikke har fået en ordentlig søvn i over en uge nu. Han er helt ved siden af sig selv, og kan ikke overskue ret meget…….. Kan godt huske hvordan det er !
Han skulle dog til frisør i dag. Jeg sagde til ham - at han ikke skulle sætte sig ned før han skulle i stolen, og bede frisøren om en kort pause, så han kunne komme op og gå. Den er helt galt med uro i benene, og han kan ikke side mere end 5-10 min. af gangen ! Men selvfølgelig hører man ikke efter, og sad og bed sammen bed tænderne sammen i 25 min.

Jeg har lavet min løn opgørelse i dag, som min far skal aflevere til min fætter i aften. Kan se på talerne, at jeg med god grund har lov til at føle mig - lettere brugt ;-)

Opvasken synger sin skummende sang, og jeg må i gang ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Underlig sammensat er publiceret 31/10-2005 19:33 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.