18 år siden

Har lyst til at fulde mig

Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
og klovne rundt midt på gaden. Komme med sjove og dumme bemærkninger til Taxachaufføren, og ikke mindst - brække mig ud af vinduet imens vi kører, og lade resterne sidde tilbage !

Jo tak jeg har haft en oplevelsesrig weekend ;-)

Det som gjorde mest indtryk på mig var dog, da jeg havde en tur hvor jeg gjorde ophold på en adr. imens en af mine passager skulle et ærinde

Imens sad vi andre i bilen, og iagttog 4 unge mennesker ( en pige og tre drenge ) stå uden for en bygning, som rummer en døgninstitution. Pludselig begyndte pigen at kravle op af nedløbsrøret til anden etage. Hvorefter hun forsatte videre langs vinduerne med greb i tagrenden. Et stykke henne kravlede hun ind af et åbent vindue. De tre drenge gjorde derefter det samme, blot til første etage !

En af mine passager ringede til politiet, som sagde - at de ikke ville sende en vogn, men ville underrette stedet om at passe bedre på deres unge mennesker !

Både mine passagerer og jeg var - rent ud sagt - skide ræd for at en af dem skulle falde ned, og forvolde sig selv stor skade ! En ting er, at de måske ikke kan undgå at de smutter der inde fra, men at de skal kravle op og ind af vinduerne ?

Jeg har skrevet en mail til min sagsbehandler, og bedt hende om at videresende min mail til ” rette vedkommende. ” Jeg skrev bla - at jeg håbede at der kunne ske en foranstaltning som gjorde, at det ikke var mulig at benytte denne vej. Og at jeg ikke ønskede repressalier for de unge mennesker, men blot at der ikke sker unødvendig skade på dem.

Jeg er spændt på at høre fra hende !

Jeg har vagt igen i nat, men kun 3 timer. Regner med at snuppe en time på øjet imellem 8.00 og 9.00. Det er jo store pengedag i morgen ;-) Så det er med at være klar når bankerne åbner.

Har lige bestilt min fars fødselsdagsgave via nettet. Jeg er meget spændt på hvad han siger, men ikke i tvivl om han bliver glad. For mig handler det om at give ham noget som kan forhøje hans livskvalitet, og gøre hverdagen nemmere.
Han er begyndt at ” lade op ” til undersøgelsen den 7/11 og stiller spørgsmål, som jeg ikke kan svare på !

Jeg må ind under dynen inden jeg skal op igen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har lyst til at fulde mig er publiceret 30/10-2005 21:26 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.