18 år siden

En kort juleaften, og ingen nytår

En stille bøn
Bastian
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Har lige fået tildelt vores jule og nytårsvagter, eller rettere - mine vagter !
Vi plejer altid at tilrettelægge vores jul og nytårsaften efter min fars vagter. Så enten starter vi tidlig eller sent, afhængig af hvordan vagterne er. I år skal vi starte tidlig med at spise både jul og nytår. Nytårsaften er jeg som sådan ligeglad med. Men juleaften hvor det i år er mine børn som er hjemme, samtidig med Claus´s mor og mand, min far, og min søster og svoger ( tror jeg nok ) er jeg lidt ked af. But business is business, and the show must go on !

Fik heller ikke sovet godt sidste nat. Endte med at blive helt vågen inden jeg havde strøget sengetøjet ( og jo jeg ved godt at man kan få strygefri sengetøj ;-)
Kørte hjem efter 4 timer på arbejde for at få en time på øjet, men endte med 3½. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid sovet bedre og fået en dybere søvn om dagen, end om natten. Det ville selvfølgelig være en oplagt grund til at arbejde om natten !

Claus havde tidlig fri i dag, men følte sig sløj og uoplagt. Han lagde og sov på sofaen da jeg kom hjem. Jeg smuttede i Kvickly for at ” kikke lidt ” og endte med også at aflægge Harald Nyborg og Bauhaus et besøg. Det er ikke så tit jeg kommer ” så fine ” steder. ;-) Claus er som regel den som laver mad, og derfor også handler mest ind.
Selv om jeg var væk i 2 timer, så nåede jeg ” kun ” og bruge 90 kr. på kattemad, tyggegummi og en bog på udsalg. Jeg har efterhånden en del bøger som jeg ikke har læst, og som jeg ikke lige nu kan se hvornår jeg har tid, eller ro i sindet til at gøre det. Jeg satser på at der kommer en tid hvor andet ikke dominere mit sind, eller kræver mig i samme omfang. Kan sagtens se mig selv i en stressless lægnestol foran brændeovnen, og med bog i hånden.. Hmm drømme drømme.

Claus sov stadig da jeg kom hjem, og selv om jeg opfordrede ham flere gange til at gå i seng, så blev kl. alligevel 20.00 før han nåede dertil. Jeg tror at han har fanget nogle af mine baciller fra weekenden !

Min kære svigermor har sagt, at præsten i den kirke som de skal giftes i ikke vil se ” gæster ” med sort tøj, eller store støvler ! Jeg har indtil nu aldrig hørt om en præst som fordømmer menigheden pga. tøj. Det klare menigheden udmærket selv ! Jeg tror at det er hende selv som er ” bange ” for, at Michelle vil troppe op i hendes hullede tøj og militærstøvler. Men det har mor her styr på.
Jeg har lovet hende et sæt tøj med min medindflydelse og accept. Smart nok har jeg planer om at der skal tages juleportrætter samme formiddag, som brylluppet skal foregå om eftermiddagen.
Min kommende svigerfar har ringet og spurt min svigermor, om hun ikke kommer til England og holder ham i hånden. Han er simpelthen så nervøs. Claus har fået æren af at give hans mor væk, ved at følge hende op af kirkegulvet. ;-) Jeg synes at det er så sødt, og glæder mig helt vild til det brylluppet.

Nu vil jeg blive fulgt ned af nat gangen af min hund, og håbe på en god nats søvn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En kort juleaften, og ingen nytår er publiceret 26/10-2005 21:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.