Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
7 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
6 måneder, 25 dage siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
5 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
5 år siden
Hey dagbog, det har været en ubegivenhedsrig dag. Intet er sket, - og jeg havde heller ikke forventet andet. Jeg sidder som altid her i min stol og tænker mit. spiller lidt pc, det meste af dagen...for der er ikke andet at lave. Jeg kigger lidt på de steder jeg er, ser om en skulle ha lidt mere end kigget på en sidste kærligheds profil...det er der aldrig, de kigger og går videre..gad vide om de overhovedet læser profilen. Så noget discovery, hvor mænd fedede kvinder op...damn, og kvinderne falder for den slags typer..her sidder jeg, og ville næsten forgude en kvinde...men jeg er altid alene..men det er jo min skæbne...the loner, ham der lige hilser..men så forsvinder igen...som en skygge på vægen.

Jeg sang lidt til den der fredags afslutning, og man kunne lide min sang..en pige som allerede har en fyr osv...fik min msn adresse..hun var interreseret i mine digte og eventyr..nå ja, hun skriver nok ikke..også lige meget.

Jeg får stadig opkald til min mobil fra et hemligt nummer, vedkommende lægger altid på igen meget hurtigt..jeg burde nok gå til politiet og få vedkommende opsporet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Intet nyt er publiceret 06/11-2005 23:14 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.