Skavanker
David Hansen...
2 måneder siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
18 dage siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Hold da op hvor er det svært at have et normalt liv... :-)
Ej det synes jeg egentlig ikke det er, endnu ihvertfald. Jo vist er det hårdt at skulle op om morgenen og holde sig i gang når man er vant til at sove længe, kun for at slæbe dynen med ind i stuen og bruge resten af dagen på at se film... :-S
Indtil videre er jeg ikke helt slået ud.
Jo jeg kan da godt mærke at jeg ikke er vant til så "lidt" søvn, men jeg føler faktisk jeg har mere energi end jeg plejede... Men klap nu lige hesten, det er kun min anden "normale" dag.
Men jobbet er egentlig godt nok, det er nogen okay mennesker jeg arbejder sammen med og vi har det sjovt. Jeg må dog indrømme at jeg godt nok fik en smule ondt i håndled og skulder her hen mod fyraften. Det er jo også samme hånd jeg kaster pakker med hele tiden.. Og jeg må nok også indrømme at jeg ved hvor vigtigt det er at pakke sine ting riiiiigtig godt ind inden man sender det.. For der er ingen fintfølelse der. Det er da helt sikkert. Men med 500 pakker i timen så går det altså også pænt stærkt.
Dagens højdepunkt er så når tolderne kommer med deres narkohunde som bare går helt amok ved nogen af burene med pakker i... Så står man lidt og lurer på det, og når de så går igen med et par pakker i hånden kan man jo tænke lidt over den... :-)
Havde også fornøjelsen af at samle 1000 piller sammen der lå spredt overalt på samlebåndet.. :-S Hvorfor kan folk ikke emballere ordentligt?! Og tror de seriøst at et glas piller går igennem tolden?! Hmm... De blev klogere gjorde de...
Men jeg er nu hjemme og kan glæde mig over at når jeg nu har fundet mig et arbejde har kæresten lovet at han vil deltage mere i de huslige pligter... Så må vi jo se om han rent faktisk har tænkt sig at holde det løfte... (Jeg blev klogere gjorde jeg... ) :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Igang igen.... er publiceret 22/11-2005 15:42 af Lola Bunny (Lola).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.