Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Hejsa igen igen:-)
Det Har været en dejlig dag i dag. Jeg har heller ikke været sammen med min behandler i gruppen i dag, det var nu meget dejligt. Jeg har ikke så meget vrede til hende mere, selvom jeg ikke kan lide hende. Jeg vil dog også kun snakke med hende, hvis jeg Skal.
Jeg tog ned til et bofælles skab, da jeg var færdig der nede, der var jeg ikke så lang tid, selvom jeg plejer næsten at være der, indtil de lukker. Men det er også fordi, jeg har været tørstig tit. Nå men jeg skulle male for dem der boede der. Jeg kender en af dem, som bestyre det der nede. Jeg var også meget glad for, at jeg kunne male for dem. Så jeg har ikke lavet andet end at male indtil kl. 20.
I morgen skal jeg til Århus sammen med aolkohol funktionen, ikke fordi at jeg gidder, fordi jeg har ikke nogle penge, men så slipper jeg også for min behandler.
Jeg fik min mønt i dag, det er jeg meget glad for. Jeg tør godt at sige, at jeg er lidt stolt af mig selv. Det har været nogle svære tider, og jeg har mange gange været tæt på, at gå ud og drikke igen, men jeg har holdt mig på måtten. Der er så mangen, som jeg kan takke det for, og jeg tror også, at de er klar over det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Malerhjerne er publiceret 22/11-2005 22:27 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.