Møg sekreter

Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
8 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
I går var næsten en dag, som alle de andre, borset fra at vi var en tur i Århus. Det var meget hyggeligt, selvom jeg ikke havde nogle penge. Vi fik noget godt at spise, og kiggede lidt rundt i byen. Jeg fandt endelig en bluse, som jeg helt vild godt kunne lide, men jeg kunne ikke låne nogle penge af de andre, da de sådan set også var "broke".
Nå men bortset fra det, så skulle jeg jo ringe til min læge kl. 15:30, og jeg ringede, og jeg ringede, men jeg kunne ikke komme igennem. Da jeg så endlig kom igennem, og skulle til at snakke med min læge, så gik telefonen ud. Jeg prøvede at ringe igen, men så var den slået over på telefon svaren, nu var konsulationen over pr. telefon, det var hammer træls. Jeg blev godt sur, og gik over til lægen, for at snakke, men det kunne jeg ikke, jeg skulle ringe igen i morgen. Jeg sagde så, at jeg ringede på det tidspunkt, som jeg havde fået besked på, men kunne ikke komme igennem, og at jeg gerne ville snakke med ham. Men hun kiggede på mig, som om jeg var dum, og sagder rigtig snoppet, at jeg kunne vente til i morgen. Hun var en rigtig idiot, så jeg ringer i dag, og klager over hende, fordi jeg synes, at hun skal behandle folk ordenligt, og at hun ikke skal tro, at hun er noget.
Jeg ringede så til min mand, og jeg tror nok, at jeg kom til at vække ham. Han sagde i hvert fald, at han blev hurtig vågen, fordi jeg snakkede så højt, men han tog det stille og roligt. Jeg fik også snakket med en der hedder Gert, han siger også, at jeg snakkede lidt meget højt, men det var ikke dem jeg skældte ud, det var jo hende. Selvom jeg ikke drikker mere, så kan jeg godt blive gal i skralden, og hvis der er noget, der trædder mig over tærerne, så får de det sandlig også at vide.
Det hjalp lidt, at jeg også fik snakket om det til pige gruppen. Jeg tænker meget over, hvad det er, de skal gøre ved mig på sygehuset. Det tager også noget på mit humør, men ikke nær så meget, som det gjorde i starten, men der skal ikke meget til, før jeg kan blive sur, det kan jeg mærke på mig selv. Men jeg kan ikke lide, at det skal gå ud over nogle, som ikke har gjort noget.
Jeg har haft nogle mærkelige drømme. Jeg er begyndt at drømme om stoffer igen. Det er ellers så lang tid siden, jeg er holdt op med det. Men jeg drømmer, at jeg sidder og ryger igen, og at jeg drikker igen. Det er så virkligt, at det er uhyggeligt. Jeg har ikke engang lyst til stofferne, så jeg kan ikke rigtig forstå det. Det kan også godt være, at jeg ikke skal kunne forstå det, men det irretere mig meget.
I dag kommer min mand hjem på forlænget weekend, det glæder jeg mig til. Vi skal ud og fiske, så kommer jeg også på nogle andre tanker, jeg elsker at fiske, så det skal nok blive godt.
Det er lidt træls med pengene, fordi der er ikke en krone tilbage, og han skal jo afsted igen på søndag, og det koster jo penge. Vi bliver nødt til at trække over, så han kan komme afsted. Der er ellers nogle penge, som vi har gemt, og jeg mener også, at de skal gemmes, fordi det er nogle penge vi skal bruge til en lille rejse. Hvis han forslår at de skal bruge, så vil jeg sige nej, fordi nu er vi kommet så langt, med de småpenge, og sådan skal det helst blive ved med at være.
Jeg ved ikke rigtig, hvor meget jeg få skrevet de næste par dage, men jeg kan mærke, at det hjælper lidt på det, når jeg får det skrevet ned.
Det har jeg ellers ikke gjort i lang tid, men på et tidspunkt, gjorde jeg det hver dag. Jeg har gemt det et eller andet sted, når jeg så lige kigger på det, så slår jeg en tilfældig side op, lige læser hvad jeg har skrevet. Selvom det er 5-6 år siden, så kan jeg lige nøjagtig huske den dag, fordi jeg har skrevet det hele ned, det er meget sjovt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Møg sekreter er publiceret 24/11-2005 10:01 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.