18 år siden

Nørrebro er en krigszone

SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er blevet inviteret til et hav af nytårsfester, en del i Jylland, nogle på Fyn og mange på Sjælland. Det er klart en ulempe ved at have venner så mange steder fra! Tror nu at jeg holder mig til mine bedste venner fra sidste år, mit gamle slæng med en anden pige og to fyre. Vi er uadskillelige selvom det selvfølgelig er lykkedes meget godt efter vi gik ud af niende. En på gymnasium, mig på efterskole, en der ikke laver noget og en der arbejder fuld tid..

Problemet opstår i at jeg kun er 16 og at festen er inde på Nørrebro. Min mor synes ikke det er en fed ide, for hun tror seriøst at det er en krigszone. Det er vildt irriterende.

Jeg var endda på i København for 2 år siden da jeg var fucking 14, men det var inde ved søerne, og det er jo dyrt og fint og jeg skal komme efter dig!

Så min mor har halvt om halvt besluttet at jeg skal til Næstved! Doh! Med min veninde og hendes udveklingsstudent fra Australien til fest. Okay fair, men jeg kender jo kun to der kommer så! Ikke fedt!

Jeg har læst endnu mere om USA er vildt hook på at tage afsted! Yes!

Har lavet ballade på efterskolen, noget min lærer ikke synes om. Så han har lidt truet med at tage sin pæne udtaelse tilbage, undgår bare at fortælle ham at jeg ER kommet ind. Dø mother fucker, som om jeg kan opføre mig pænt et år! De sidste 2½ måned har været rigeligt!
Som min veninde Rikke siger, der går på en anden efterskole, herovre i Jylland er det som de hader os så snart de ved vi er fra KBH...

Har hængt toilletpapir op på alle drengenes toilletter, hehe! Og en enkelt af pigernes værelse. Glæder mig til at hører folk snakke om det i morgen. Håber bare ikke vi blev busted (mig og min veninde!)

Jeg har næsten fået forbud mod at se mine københavnske venner, min mor kan bedre lide jyder, de er mere down to earth. Hun har så mange platte fordomme...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nørrebro er en krigszone er publiceret 06/12-2005 23:12 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.