Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvis jeg skynder mig, kan jeg lige nå at åbne låge nummer 10, inden dagen er forbi. Ih, det er for galt, men jeg har ikke kunnet komme til computeren før nu, for både nisse jul og Sofie Møller har holdt mig beskæftiget hele dagen. Somme tider er de for viderekommende.

Nisse Jul har holdt sin årlige julefest her i vort hus og der har været en larm af den anden verden. Det bevirkede, at jeg ikke kunne koncentrere mig om noget, så jeg har stort set bare ligget på sofaen hele dagen med ørepropper i ørerne. Nu er der endeligt faldet ro på kvisten, men mine stakkels ører værker af den øredøvende nisselarm. Godt at vi har det overstået for i år. Nisse Jul fik endda sådan en stor skål risengrød med kanel og smør i morges. Nå, han er tilgivet - skulle jo gerne være på kant med ham.

Sofie Møller kom forbi her til aften. Hun skulle til en 40 års fødselsdag her i nabolaget og var lige inde hos mig for at spørge om vej dertil. Det tog mindst en time at få hende forklaret vejen - ikke fordi hun er fatsvag, men fordi hun snakker som et vandfald og det er svært at få et ord indfødt. Jo, jo - hun skulle sammen med veninden Evelyn Schweinebroten til fødselsdag - forøvrigt hos ham, der blev flaget for, da jeg var rejst til København. Nu var Sofie Møller så sent på vej, at hun bad mig køre for sig og samle Evelyn op undervejs og uden videre blev jeg slæbt med ind til festen, men - nej, det var så pinligt, så jeg gemte mig i køkkenet. Men de to damer - altså - et syn for guder, når de står der og skaber sig.

Sofie Møller er en hård kost. Jeg vaskede tøj for hende for et par uger siden, da hendes egen vaskemaskine var i stykker. Hun kom med en taske fuld af tøj, som hun bare smed ned i kælderen. Da jeg senere kom derned og skulle pakke tasken ud, sejlede alt hendes tøj rundt i rødvin. Hun havde glemt, at der lå den flaske rødvin, hun fik, da hun var inviteret til fyldepennetræf.

Mellem os sagt, havde jeg råd, gav jeg hende en enkel billet med den transsibiriske jernbane. Det har jeg desværre ikke, så jeg må hellere slå mig til tåls og prøve at holde hende ud.

Jeg håber, at det har været en god 10 decemberdag for jer alle ude i landet. Og en stor lykønskningshilsen til Mona Lise, der fylder 50 år i dag.

Hyggehejsa fra en pinligt berørt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10. december og Sofie Møller er publiceret 10/12-2005 23:57 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.