ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
ville jeg begå selvmord ved at hoppe ud fra et højhus.

Min ex svigermor ( Andrés farmor ) har ved en familiefest overfuset Andrés fars ” nye ” kone – hvilket ikke overrasker mig, da hun aldrig har kunne acceptere nogen af hendes svigerdøtre.

Hun havde bla. sagt, at JEG er manio-depressiv, Michelle narkoman, og med ” sådan en ” som André, ville hun gøre det samme som min mor !

For det første - så var det Andrés far som erklærede mig manio-depressiv som min far, når han ikke kunne håndtere samlivets genvordigheder. Hvilket han senere også har erkendt var en ” fejl. ”

For det andet - så er Michelle ikke narkoman, eller været i nærheden af at være det. Men hendes påklædning og udseende har åbenbart dømt hendes til at være det !

For det tredje – så har hun en søn som er sværere retarderet end min søn er, dog uden at have en psykotisk diagnose oven i.

Jeg forstår nu hvorfor - at da jeg kom for at aflevere julekortet, var det hendes ven som åbnede døren. Det første han sagde var – Hej Annette ( mit mellemnavn ) Hun er lige ude og handle sammen med ( min tidl. svoger )
Jeg aflevere kortet og ønskede dem en god jul og godt nytår, imens jeg undrede mig over at han kunne huske mig. Idet at han ikke har set siden sidste gang jeg kom med et julekort, og dengang ikke viste hvem jeg var. Jeg er i dag overbevist om, at hun ” gemte ” sig bag gardinerne !

Min tidl. svigermor er faldet til flasken efter hun er blevet skilt, så som resten af hendes søskende som mere eller mindre er alkoholikere. 2 af dem er endda døde af denne last.
Jeg har været meget konsekvent mht. at André skulle se hans farmor i denne tilstand, men har ønsket at bibeholde forbindelsen for hans skyld. Det er slut nu………….

Andrés far har forlangt en uforbeholden undskyldning fra hende, ellers ønsker han ikke yderligere kontakt. Hun er gået stregen i forhold til hans nuværende kone, og mig.

Det må være trist evig og altid at være på kant med sine børn, og tilmed svine andre til på sådan en utilgivelige måde. Jeg vil snart hellere være manio-depressiv, have en datter som er narkoman og ” sådan en ” som André - end at have sådan et fattig liv som hendes !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Med de børn er publiceret 28/12-2005 10:50 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.