Juletid
Gittepigen
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
6 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Ny Picanto
Peter
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
10 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Det er en dejlig tid, lige for tiden. Jeg er meget glad, og jeg er ikke så sur, som jeg plejer at være.
Det har været nogle dage med go på, men det har været nogle gode ting, som der er sket.
Vi var oppe hos en af mine gamle pleje familier og holde jul. Jeg var lidt bange for, hvad min mand sagde til, at de var kristne, men det havde han ikke noget imod. Jeg tror helt sikkert, at han hyggede sig, det kunne jeg i hvert fald se på ham. Det var dejligt at se, at han legede med børnene.
Min sviger forældre kom også med en ekstra jule gave til mig. Den blev jeg rigtig glad for, de vil betale noget af min tandlæge regning. Det betød rigtig meget for mig. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle sige, jeg kunne ikke sige andet end tak. Men må i og for sig, også være godt nok.
Vi har lavet en masse, vi har været til fødselsdag, julefrokster, og alt muligt, men det har været gode ting. Det er lang tid siden, at jeg har haft sådan en god december måned.
Det er også første gang i lang tid, at jeg skal være ædru nytårs aftens dag, det betyder meget for mig. Jeg tror, at vi får det rigtig hyggeligt, og det bliver også fedt, at jeg kan huske det hele bag efter.
Jeg tror også, at det er Guds skyld, at jeg har haft sådan en god jul. Jeg har hele tiden tænkt på, hvorfor vi egentlig holder jul, og det kunne jeg glæde mig over. Der er mange ting, som jeg kan takke Ham for, og jeg kan snakke med Ham om. Det er lang tid siden, at jeg har gjort det. Ellers havde jeg lukket døren i og sagt, at Han ikke findes. Det er dejligt, at jeg har åbnet døren igen!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et nytår med et nyt liv er publiceret 30/12-2005 11:52 af Anja Grønnebæk (GIzmo1982).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.