18 år siden

Tilbage i min hule

Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
10 dage siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Jeg har fuldstændig mistet pusten på det sidste og har haft en ide om, at jeg havde fanget ” et eller andet ” som ikke rigtig ville bryde ud og nedlægge mig, så jeg kunne få det overstået.

Julen, arbejde og de familiære omstændigheder, samt div. spekulationer om - hvordan det hele skal gå. Har fyldt rygsækken godt op, og belastet mine skuldre mere end jeg har ville være ved.

Jeg kommet til erkendelse af, at det nok er psyken som spiller mig et pus ! Det psykiske og fysiske hænger unægtelig sammen, om man vil det eller ej.
Hovedpine, træthed, passivitet og ulyst til både det her hjemme og arbejde, samt behov for at lukke mig inde. Alt sammen noget som jeg i høj grad kender fra min depression, men som jeg stort set var kommet igennem, og på vej til at genfinde - mit gamle jeg ! Heldigvis har jeg ( endnu ) ikke været domineret af negativ og dyster tankegang som tidl.

Jeg bliver stadig medicineret, og vil lige se tiden lidt an før jeg kontakter lægen. Ønsker ikke mere medicin, men er obs. på at det kan være nødvendig.

Hmm jeg har et billede af min psykiske og fysiske del som to sumobrydere, der med deres maver prøver at skubbe den anden ud af ringen. Det kan man ironisk nok kalde - uligevægt ;-)

Men udover det, så var jeg i Odense med min far i mandags. Han skulle til samtale ved en neuropsykolog.
Turen der over og samtalen gik godt,og på vej hjem kørte vi indenom Kolding, og besøgte min moster og onkel. Michelle og kæresten havde planlagt at tage toget fra Århus, så vi aftalte, at hente dem på Kolding banegård. De kunne ligeså godt sparre den sidste del, når vi alligevel var der overe.

Der har ellers været panik i det lille hjem, da ” min ” computer stod af i sidste uge. Ikke så meget pga. at den gik død, men mere fordi jeg havde nogle tal liggende, som var ” lidt ” vigtige. Jeg plejer at være god til jævnlig at brænde det ned som jeg vil gemme, og så slette det fra computeren. Men havde ikke sanset at gemme regnskabet HVER GANG jeg havde skrevet el. rettet i det. Det har jeg så lært nu ;-)
Skaden var ikke så stor, da jeg kunne hente tallene fra regnskabet på kontoret efter d10/2. Men alligevel irriterende. Heldigvis kunne en arbejdskollega til Claus fremskaffe dem på vores harddisk..

Vi har stadig ikke fundet problemet, men mor her har fået en ny computer at lege med. Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Næsten som at give børn slik for at få dem til at tie stille ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilbage i min hule er publiceret 18/01-2006 17:59 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.