Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
4 år siden
Lidt kulturel har man vel...
Kianna Kitte...
2 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
5 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
6 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
5 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
12 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
7 år siden
I'm back!
Gittepigen
6 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Ryddedag
Sunstar31
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
5 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
4 år siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
8 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
7 år siden
Kaos?
Per Z
6 år siden
Hr Solsort
Peter
5 år siden
Nyt år
Martin Micha...
10 måneder, 19 dage siden
The last soppetur
Olivia Birch...
5 år siden
Når fortiden hjemsøger......
Kianna Kitte...
3 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
3 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
4 år siden
Og pludselig blev der stille...Min yngste søn og yngste svigerdatter er gået ovenpå. Vi har lige spillet whist med Arkey - altså vores faste "blinde makker" - ikke den unge mand her fra Pennen *s* Og der efter yatzy. Nu vil de så se en film inden de skal sove.
De to halvstore killinger (teenagekatte 's*) har rullet sig sammen på den tomme hylde under blomsterbilledet. Der ligger man åbenbart godt. Den store, sorte hankat ligger ude i køkkenet - han nød ellers at ligge på svigerdatterens (vi kan jo kalde hende Asta - men hun hedder noget helt andet).
Som den kvikke læser velsagtens har gættet sidder jeg ved computeren ;-) Har lige kigget ind på Pennen, men der var ikke lige nogle debatter, jeg absolut måtte blande mig i, her og nu.
Mailboksen var der forøvrigt heller ikke noget påtrængende i.
Nå, så kunne jeg måske lave lektier*g* - går til undervisning i år i forskellige fag, bl.a dansk. Min uddannelse er nemlig ikke af allernyeste dato og så kunne det da være "smart" at opdatere den lidt. Spændende er det i hvert fald.
Vi skal bl.a lave en lille film om nogle der laver en film om en film om et bankkup *gg* Ja, det er altså ikke noget vi selv har fundet på. jer der evt, ved at det er Svend Åge Madsen, der står bag denne idé, må forresten absolut ikke røbe, hvad "etter"- kapitlerne går ud på. det er hemmeligt ind til videre.
Filmkameraer er godt nok "krympet" siden jeg filmede på et forstudie til journalistik - for kun - øh - nå, så er det nok derfor - det var i 77 *s*
Okay, det vidste jeg da godt de var. Har da set de "nymodens" kameraer og en del af dem, der har været i mellemtiden, samt taget lidt film af abslut privat karakter, men alligevel...
forresten fik vi ikke den planlagte scene i "kassen" - for kameraerne skulle oplades og inden de var det, så var der en, der skulle skynde sig hjem :-) (må heller skrive det var lærerfri undervisning *s*) - men vi er kalr med et storyboard, har fundet "locations" og aftalt kostumer,rekvisitter m.v. Hæ - det bliver ski nok en rigtig dogmefilm *g*
Nå, DEN er der ikke lektier til, men der er jo den der eksamensopgave om FSA-opgaver - arh, den er først til uge 9. den kan godt vente til i morgen.
Hvad har jeg ellers lavet? Tjaeh, muget ud hos hønsene. De sviner altså mere, nu de går inde hele tiden og i det her vejr, skal man holde med deres vand ikke fryser til is. Heldigvis har jeg halm nok. (frit leveret fra noget familie, der bor i nærheden) og sjovt nok er det kun hos "de små" vandet fryser. Nå ja, de bor jo op ad en ydervæg.
tjaeh, så kom jeg til at love, at støvsuge hos føromtalte søn - og at den mellemste kunne låne til sodavand og smøger. Gad vide, om jeg var lidt træt? *g* Ellers har jeg ikke set så meget til den mllemste i dag og hans "bedre halvdel" faldt i søvn, da hun kom hjem fra handelsskolen. gad vide, om hun ikke vil have lidt mad, inden i morgen tidlig. Nå, D synes hun skalk have lov at sove - det går jo nok for en enkelt gang :-)
Nå, sikke jeg skriver. tænk hvis al den inspiration kunne ryge over på min arme roman, der vist blkiver lidt forsømt for tiden. Hrm - jeg er da i gang med kapitel 15. Faktisk næsten færdig. skal bare lige have min yndlingsperson til at forklare noget, så alle er med *g* (ikke mindst mig selv)
Men i morgen er der jo atter en dag. Og selvom vi måske kører en tur i skoven, så er der jo mange timer...

I morgen vil jeg skrive et eller andet. tror jeg.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I morgen...... er publiceret 27/01-2006 22:49 af Pia Hansen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.