18 år siden

Pinligt og at "sprænge" for livet

Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Min søster skrev en sms til mig hvor hun brokkede sig over en buschauffør som havde dyttet af hende da hun gik over en fodgængerovergang hvor han holdt bag nogle hajtænder (hvad fanden bildte hun sig ærligt talt også ind.....???!!!) Hun skrev: Klage til ht: tag lige og undervis jeres chauffører i færdselsreglerne. For de skal kraftedme ikke dytte af mig når jeg går over en fodgængerovergnag og bussen har hajtænder.. hvad fanden sker der....
Jeg skrev så tilbage at hun forhåbentlig havde gjort en af to ting. 1: Givet ham fingeren. 2: Lige pludselig have haft meeeeget god tid og givet sig til at binde sit snørebånd inden hun gik videre....
Hendes svar lød: Næh... Måtte jo sprænge for livet næsten. Men sjovt nok sagde jeg, der var sgu da hajtænder din idiot.. men var vist så lavt at det kun var mig selv der hørte det.. Hmm...
Jeg kan så ikke lade være med at sidde tilbage og undre mig over om det ikke i bund og grund er lidt teorist agtigt af hende ligefrem at sprænge... Altså helt ærligt.. Det gør almindelige mennesker da ikke - gør de??

Det var i øvrigt sidste dag på vikariatet, og det var en mega stresset dag...
Flere afdelinger skulle rokere rundt for at optimere pladsen og der var hyret flyttemænd til jobbet. Ikke nok med at de så dukkede op mere end en halv time for sent, de startede med at gå ud i køkkenet og tage sodavand og kaffe... Jamen velkommen til Jer også... :-S
Da de havde arbejdet (været til stede...) i lidt under en time, overhørte jeg den ene af dem (virkede som lederen) spørge de andre om det ikke var på tide at gå til pause... En af de andre svarede: jamen vi er jo lige kommet....
Da jeg skulle pakke maden ud stod nogen af dem i køkkenet for at fylde sodavand og andet i deres kopper og de kommenterede straks frikadellerne (som duftede ret meget) og jeg kunne godt se de sendte lange blikke efter dem (hey de er sgu ikke til Jer!!! Pas I bare Jeres arbejde, det er det I får penge for...) og de stod og vidste ikke rigtigt hvor de skulle gøre af dem selv mens jeg stadig var i køkkenet. (I har fyldt kopperne op.. nu kan I godt gå tilbage til arbejdet...) Da jeg så lige gik ud i receptionen for en kort bemærkning gik der et halvt minut og så kom flyttemændende også ud af køkkenet, stor-gumlende på noget... Vores frikadeller!! Hvad er der med de håndværkere?!?!

I løbet af dagen kom min kontaktperson ud og sagde at hun gik kl 14. Og hun sagde også at de i April fik brug for en vikar igen så hvis jeg stadig var ledig til den tid ville de meget gerne have mig ud. Så de ville ihvertfald spørge efter mig. Hvem sagde kvalitetsstempel??!! Men måske siger det mere om dem end mig... :-S Hehe.
Ringede også til vikarbureauet for at tale med dem om næste uge og de sagde at de kun havde hørt positive ting om mig, så det er sgu da fedt!

Da jeg så var i gang med at rydde af efter maden, lagde jeg mærke til at klokken var 14.30... Tænk at hun bare var gået uden lige at sige farvel og tak... Nå men jeg er jo også "kun" vikar...
Da det blev fyraften stod jeg lidt og overvejede om jeg skulle give den anden receptionist hånden eller bare sige "jamen hej da" eller hvad. Og vi fulgtes da et lille stykke hen af vejen. Pludselig drejede hun af en sidegade og jeg stoppede og spurgte hvad vej hun skulle, hun sagde så at hun ville gå op til stationen og jeg sagde at jeg bare ville tage bussen (helt ærligt, jeg har gået den tur langt de fleste gange, men når bussen nu kommer lige når man går forbi stoppestedet kan man da ligeså godt hoppe på...) Hun sagde så at man ellers havde godt af at gå og så fortsatte hun uden at vende sig om og uden at sige andet... (!!!!!!!!!) Mens hun talte til mig var hun fortsat hen af vejen... Helt ærligt... Lidt høflighed skader ikke... Ellers er jeg da helt 100 på at jeg ikke er ledig i April under alle omstændigheder... Hmm... ej sys bare det er en pænt underlig måde at opføre sig på...?!

PÅ vej hjem i toget fik jeg læst i mit nye Sirene. Der var blandt andet en artikel om hvorvidt man kan være både klog og smuk på samme tid (jeg er et levende bevis på denne påstand... Hehe) ;-) Smukke men knapt så kloge mennesker samt sportsudøvere og skuespillere er citeret for følgende; Tara Reid: Jeg har aldrig kørt på en hest før. (og du har tydeligvis heller aldrig set en hest....)
Jessica Simpson: Er det kylling eller fisk? Jeg ved det er tun men der står chicken of the sea. (dette kunne jeg så også have undret mig over... og gør det i øvrigt stadig....)
Keanu Reeves: Jeg er et kødhoved. Jeg kan ikke gøre for det, mand. Der er bare kloge mennesker og dumme mennesker. (øhh ja...)
Ronaldo: Vi tabte fordi vi ikke vandt.
Ian Rush: (engelsk fodboldspiller om sin tid i Italien) Det var som at spille i et fremmed land. (ja for England og Italien er nemlig et og samme land...)
Winona Ryder: Jeg har det bedst når jeg er lykkelig. (bare rolig skat - sådan har vi andre det sgu også... for det meste)
Claudia Schiffer: Jeg har kigget mig i spejlet hver dag de sidste 20 år og det er det samme ansigt. (ja det var nok først et problem hvis det ikke var....?!)
Britney Spears: I get to go to a lot of oversea places, like Canada.
David Beckham: Mine forældre har altid været der for mig, lige siden jeg var 7 år.
Brooke Shields: Rygning dræber. Og hvis du dør har du mistet en meget vigtig del af dit liv. (Tadaaaa! Endelig en der har fattet pointen... Det er nok en af de vigtigste dele man mister....)

Og sidst men ikke mindst (derimod værst...)
Mariah Carey: Når jeg ser tv og ser de stakkels sultende børn over hele verden, kan jeg ikke lade være med at græde. Jeg mener, jeg ville elske at være så tynd, men ikke med de der fluer og død og den slags.......

Må man godt sige sådan??!! Altså burde man ikke skydes for den slags udtalelser? Jeg mener, alle og enhver ved sgu da at fluerne er et must... (!!??!) Okay den var grum...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pinligt og at "sprænge" for livet er publiceret 27/01-2006 19:59 af Lola Bunny (Lola).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.