18 år siden

5 stive timer

Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Jeg var på kommunen i sidste uge for at forhøre mig om hvordan jeg skulle forholde mig. Regnede med at få div. papir udleveret, og arbejde videre derfra. Men nej – du vil høre fra os først i næste uge, slut prut, og jeg måtte slukøret gå derfra.!
Hmm så måtte jeg hjem og holde øje med brevsprækken og reklamerne endnu engang. Ventetiden er den værste, og arbejdsgangen føles uendelig langsom. Tror at jeg har fået implanteret en magnet med speciel tiltrækningskraft måtten i gangen der hvor posten lander !
I går var der så gevinst… Men ak.. Jeg kunne ” få lov ” til at afhente div. papir fra i morgen ( i dag ). Standart formularer som er pakket i kuverter, og som ” set med mine øjne ” kunne være udleveret i sidste uge.

Måske er jeg en tårn i øjet på ” skrankepaven, ” da jeg ved tidl. lejlighed har formspurt om muligheden om overdragelse. Dengang var det et blankt NEJ. Det kunne slet ikke lade sig gøre Derfor var jeg også klar over, at jeg måtte gå af andre veje fra starten.

Efter afhentning af papirerne, kørte jeg direkte hjem for at ringe og aftale tid med erhvervsrådgiver og revisor. Det tog som sagt 5 timer og 3 rykker opkald til begge herre, før en aftale kom i stand. Så i morgen har jeg et møde i banken, og fredag hos revisoren. Det kostede lige en halv arbejdsdag.

En kollega som har været igennem det samme med overdragelse ( pga. samlevers død ) havde fortalt, at det er en sej omgang at komme igennem. Jeg ville ønske, at jeg havde strygefri betræk engang imellem. Føler at jeg ved at krølle sammen i alle ender og kanter af at tænke på, huske på, og skal, skal ikke gøre. Tunnelen føles pt. uendelig lang !

Jeg har fået mine startkabler, så nu skal jeg ” bare ” have min Mercedes ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 5 stive timer er publiceret 08/02-2006 20:07 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.