18 år siden

Øv nat og god aften

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Det gik ikke som jeg havde regnet med i nat ! Jeg måtte opgive med at køre allerede kl. 01.30. Kroppen var drænet for kræfter, og hovedet magtede ikke mere. Så hvis der var nogen der manglede EN taxa.. Ja så lå chaufføren hjemme og sov ;-)

Jeg glæder mig til at papirerne er i orden, så jeg kan ansætte en chauffør om natten. Faktisk er det ret tilfredsstillende at køre fre/lørdag nat, da pengene er let tjente. Men som jeg køre lige nu, med hverdag om dagen og nat i weekenden, så er det også hårdt tjente penge.

Min far er gået helt i selvsving. Han vil gerne ringe rundt til forsikringsselskaber, tilslutningskontorer osv. og oplyse om ejerskifte. Men den går altså ikke før jeg har bevillingen i hånden. Kommunen skal først tjekke op på om jeg nu også er egnet, før det er endeligt. Dvs. at de bla. skal tjekke mine økonomiske forhold til at drive et vognmandsfirma. Gæld til det offentlige, og straffe attest... Uha jeg kunne jo være en være en. ;-)
Han ( min far ) ville endda give mig et girokort på 1800 kr. den anden dag. Den afslog jeg ! Godt nok har jeg været meget opmærksom på, at hjælpe ham med at blive bedre økonomisk stillet. Men da lige netop den regning er fradragsberigtiget, så skal formaliteterne være i orden først. Jeg håber at JEG er oppe at køre til den første, men nu må vi se !

Min søster vil end ikke på opfordring af vores far - lykønske mig. Jeg må vist have smidt salt i et åbent sår !

Jeg er bekymret for alt det som foregår i mellemøsten kontra Danmark. Jeg så at der bla. havde været en demonstration, hvor omkring 100 autonome var blevet anholdt . Jeg har ” advaret ” Michelle, og bedt hende om at passe på sig . Hun har intet til overes for de autonome, og kunne ikke drømme om at sympatisere med dem. MEN…………..med hendes udsendende og udstråling ligner hun til forveksling mange af DEM ! Man skal blot huske på – at man kan ikke skue hunden på hårene ?

Min dejlige mand har åbnet en god flaske rødvin og er i gang med maden. Jeg SKAL bare sidde her og slappe af – siger han. Hvor er jeg dog heldig ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Øv nat og god aften er publiceret 05/02-2006 18:30 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.