18 år siden

Bob sikrer verdensfreden

Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
12 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 26 dage siden
Kære DagBob

Bob har i sin utrættelige kamp for verdensfreden kastet et nyt forslag på bordet. Bob vælger meget uselvisk, for sådan kender verden jo netop Bob bedst, at stille sig selv til rådighed for alle verdens befolkninger, og dermed sikre freden efter den lille batalje med tegningerne af ham pizzabageren.

Bobs tilbud går i al sin enkelthed ud på, at alverdens aviser fremover meget gerne må tegne Bob med langt hår, fuldskæg og bomber i turbanen. Det er slet ikke noget problem, det kan Bobs ego sagtens klare.

Derimod bliver der for alvor ballade, hvis Bob bliver afbilledet som en ikke voldsomt høj, semiskaldet fyr med lys hud. Føj for helvede da, det vil Bob overhovedet ikke acceptere. Hvis det sker, så får det voldsomme konsekvenser. Så lover Bob, at han ALDRIG mere vil købe en pizza på Anholt...og måske udvides boycotten til også at omfatte Læsø (medmindre han er sulten naturligvis). Så kan de fandeme lære det!!!

Nu er Bobs tilbud officielt afgivet, så kan i godt gå igang derude i verden. Nu har Bob gjort sit til verdensfreden.

Mange vil nok spørge sig selv hvorfra Bob dog får disse idéer, som på en gang både er enkle og geniale. Åben som en bog, fortæller Bob gerne om den del af hans liv. Denne idé blev eksempelvis udklækket på motionscyklen, hvor Bob sad og funderede lidt over livet, mens han kiggede på pi...nyhederne i tv. Så sad Bob lige der med svedne haglende ned over ansigtet, og vupti, som svedt ud af Bobs hjerne, kom idéen til ham.

I den forbindelse, altså forbindelsen med sveden, kan Bob da godt lige bidrage med en mindre anekdote. Bob havde egentlig planlagt at tage badet hjemme, og havde derfor ikke andet skiftetøj med end en bluse, men Bob syntes nu alligevel han svedte lige en tand for meget (det er hårdt at være genial, selv i små glimt), så han hoppede lige kvikt i bad. Meget fremragende idé, indtil Bob så skulle i tøjet igen. Interessant som man kan svede på steder man egentlig ikke rigtigt tænker på til dagligt, men først opdager når man skal i træningstøjet igen efter et bad, og den kolde klamme fornemmelse af våd sok, eller våde bukser, rammer ens rene skind. Nam nam.....

Bob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bob sikrer verdensfreden er publiceret 05/02-2006 19:33 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.