Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
5 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
7 år siden
En tur forbi kirkegården....
Kianna Kitte...
2 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
4 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
6 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
5 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
6 år siden
Bogfinke
Peter
5 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
4 år siden
Ny mobil og træning...
Kianna Kitte...
2 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
At hjælpe andre...
Kianna Kitte...
2 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
1 år, 10 måneder siden
Hej dagbog, jeg er stadig lige populær hos børnene, - de kravler stadig på mig, smiler og siger søde ting...jeg har også trøstet en idag, - jeg er ikke så god til det, men vedkommende stoppede da med at græde.

Nu da jeg er hjemme, skal jeg til i næste uge ha svaret på, hvad der gør mig glad. Når jeg sidder her i min stol, og bare er mig selv, - så er der intet der gør mig glad. selvfølgelig det ville gøre mig glad, hvis folk forstod hvor skuffet over dem jeg var. Men jeg må hellere skrive hvad mit pædagogiske jeg ville sige, - for jeg er klogere end bare at sige hvad jeg inderst inde føler..det rager ikke andre der kommer mig ved...og hvad skulle de bruge det til? de kan ikke ændre det, ingen kan ændre det..jo, hvis jeg fandt en der kunne elske mig, så ville jeg kunne tilgive, for så ville det ikke passe helt, at ingen kan kunne elske mig, at hele verden er blid overfor mig...alt det gode jeg havde....jeg gjorde så meget, - og var hjælpsom..men,-..hvorfor skulle jeg være det mere uden for arbejdstiden..det får jeg ikke penge for...man får det tilbage man giver til mig..

men mit pædagogiske jeg, ville kunne remse op, - smil, glade børn, mad, humor, ros, - lad mig brække mig...nothing matters anymore..forvent ikke noget af mig i fritiden, - for jeg forventer det samme fra andre,..de har endnu aldrig kunnet vise mig andet, på trods af at jeg forsøgte.

opdatering :

jeg har tænkt på hvad der gør mig glad, - så slog det mig, maslovsbehovs pyramide. spise, drikke, sex, social og succes. for at næve et par stykker..alt hvad jeg før nævnte kunne hører ind under det, derfor må det intilligente svar på spørgsmålet, "hvad gør dig glad" være - når jeg får dækket mine behov...ok, givet det er ikke et pædagog svar, men ikke desto mindre er det et godt svar...jeg tænkte ved de andre svar..you are smarter then this...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kenny...! er publiceret 08/02-2006 16:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.