18 år siden

Det lykkedes heller ikke i dag

Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
LØRDAG.Den.4.
at komme til møde,så vi kører bare rundt med bladerne.Og vi havde to studie,som vi talte med,den ene havde fået en sød kat,men spørg mig ikke hvad den hedder,for det var et megetspecial navn,men han var meget glad ved den lille kat,og det kan vi godt forstå.

SØNDAG.Den.5.
Jeg har haft overarbejde i dag,fra Kl.5:00-12:00.Men jeg har også solgt min fine Samsung TLF.Det var lidt svært at skulle af med den,men sådan er livet jo.

MANDAG.Den.6.
Marianne har smsét til mig i dag,det var dejlig at høre fra hende,men nu er de altså flytet ind i deres nye lejlighed,men jeg skriver lige i morgen til dig,hvornår vi kan komme og se jeres lejlighed.

TIRSDAG.DEN.7.
Jeg har skrevet til Marianne,at vi kommer den 12 Maj,til dem og vi glæder os til at se jer allesammen,og den nye lejlighed.Marianne er en meget frisk pige på 26,år,hun vil gerne lave sjov,og hun er altid med på at grine af sjove vitigheder,hun var meget populær da hun arbejdede her på min Arbejdsplads
alle ville snakke med hende og de havde det sjovt,jeg kalder hende for min gamle pige,fordi jeg føler at hun altid har været hos mig og det har hun da også. Vi tager til møde i dag.

ONSDAG.Den.8.
John har rigtig overtaget min opgave i menigheden,som han er blevet udnænvtnt til det er nu ham som de går til når de skal have distriktskort,det var lidt hårdt at sé på i går men jeg har en anden opgave,jeg vil gøre alt for at blive en god forkynde.For forkyndelsen om den nye verden er vigtigere end nogensinde før,vi lærer nemmelig ikke at hade hinanden,men at opbygge og hjæpe hinanden i troen.Og afslutning på denne verdens ordning er meget nær,så lad os søge os nær til Jehova.

TORSDAG.Den.9.
Det er gråvejr,det er regnvejr,men alligevel er der også noget godt ved sådan et vejr,feks.skal vi ikke gå og falde som vi kan komme til, i snevejr,jo det er da altid noget vi kan glæde os over.

FREDAG.Den.10
Hvordan kan man sidde og lyve i Tv hvis man tror på Gud?,hvordan kan man rejse ned til et land og bagtale det land man bor i med løgn?Skal de ikke stå deres Gud til ansvar,for deres gerninger?Hvis jeg var en løgner,så kunne jeg da aldrig være i Jehovas Menighed det var bare en lille tanke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det lykkedes heller ikke i dag er publiceret 10/02-2006 05:04 af marcmore.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.