18 år siden

Nuets kraft

Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Sidder her med det nedereste afklip fra de bukser Karen er ved ligge op lige nu har jeg dem på som skåneærmer måske kan de bruges til noget ellers er jeg sikker på vores altspisende fyr let kan omsætte dem til en smule varme.

I aftes havde jeg besøg af Peter en ven jeg tidligere har brugt meget til at hjælpe mig når min computer drillede ja faktisk har han lerveret de første 2 computere jeg har kørt med sikkert nogle gamle hakkebrætter men ja de har kørt ok for mig ååå ja åbnet min vej til nettet fyldepennen mm.

Det var nu lidt sjovt tirsdag aften havde jeg drøntravlt med at få et skab sat op ude på mit badeværelse ååå jeg havde jo inviteret mine børn til om onsdagen ååå tænkte jeg lige kunne have Peter på besøg overvejede om jeg skulle invitere flere samme aften men synes bare mit hus var for rodet åååå jeg vidste Peter absolut aksepterede det som det nu er))

Skønt at have venner der akseptere en. frie venner jeg kan kontakte når jeg vil, åååå som ikke er fornærmede over der er gået så lang tid. ligeledes ønsker jeg mig at alle der kontakter mig, hvad enten det er via privat eller via fyldepennebrev, skal gøre det uden dårlig samvittighed over íkke at have sagt hej før. sikker på jeg nok skal klare mig med hvem der end i verden vælger at kontakte mig, men ønsker mig kun at de gør det af egen lyst åååå ikke fordi det skal man (for det findes ikke i min verden))

Senere onsdag da jeg kørte mine børn hjem, smuttede jeg forbi Inger bogen "Guddommelige samtaler" hun havde lånt for 3 år siden, ååå tænke sig hun havde også dårlig samvittighed over ikke at have fået den aflerveret før.

Indenfor hos Inger ååå hun stod med bogen "Nuets kraft" hun troede hun havde lånt af mig hmmm det var "Guddommelige samtaler du havde lånt af mig men Nuets kraft er en bog jeg gerne vil kigge lidt på sååå NU har jeg lånt den.

I aftes kunne jeg mærke på min kæreste at hun glædede sig til at læse "Nuets kraft" ååå ikke forventede jeg ville nå det ååå indrømmet jeg er ikke den store læser som om tiden skrider fra mig uden jeg får det gjort, mennnn det handler vel om at unytte nuet åååååå i dette nu er min dagbog ----

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nuets kraft er publiceret 09/02-2006 21:48 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.