18 år siden

8 uger henne.

Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
10 dage siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Har lige snakket i telefon med R i to timer. Der var en masse emner der skulle debateres, og nogle ting der skulle følges op på.
Havde egentlig troet det ville blive omkring ½ time. Men kunne mærke at der var behov for mere, så snakken kørte bare af sted.

Alt går godt med graviditeten, og nu er der heldigvis ikke lang tid til at de begynder at fortælle det rundt omkring. Det er så nemt at hun følger årets uger, og er altså 8 uger henne.

Hun sagde at jeg bare kunne komme med toget i weekenden, hvis jeg skulle kede mig. Tror nu ikke det bliver til det, pga. gæster søndag. Men jeg kommer med sikkerhed til at kede mig lørdag. For M skal arbejde lørdag, ved posten fra 7-?. og så igen om aftenen fra 17-sent. Og jeg skal bare bage boller...skide skægt!

Jeg kan mærke at jeg trænger til snart at komme hjem igen. Jeg får ikke dækket mine sociale behov i denne storby. Delvist min egen skyld, ved jeg godt. Er ikke engang sikker på at det vil hjælpe synderligt, med de par timer, M's familie kommer på søndag.

Dumt, nu sidder jeg her og bliver sulten. Har spist rigtig dumt i dag. Og det viser sig så nu.

Egentlig burde jeg gå i seng nu, for skal til læge i morgen klokken 8.30. Men det er så tæt på, og tager så kort tid, at jeg planlægger at gå hjem og sove videre lidt, hvis det bliver for slemt.
Jeg ved ikke om jeg skal nævne mine knæ hos lægen. Mærker meget til dem for tiden, men tænker at de jo ikke kan gøre noget alligevel.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 8 uger henne. er publiceret 23/02-2006 23:51 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.