18 år siden

Vennerne derhjemme har problemer - er så lan

Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
11 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 7 måneder siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Jeg burde lave lektier lige nu... Det tænker jeg og det er ikke så mærkeligt for det er en af de ting jeg tænker mest på i år. Vi har alt for mange lektier på min efterskole, javel den er bolig såvel som kreativ, men jeg troede ikke at jeg meldte mig til et års boligt mareridt, da jeg underskrev kontrakten, og meldte mig ind på skolen!

Det er ikke fordi vi har mere for end man har i gymnasiet, men vi har MEGET mere for end normale 9. og 10. klasser + at vi går på efterskole og klart gerne vil have et fedt år!

Jeg tænker stadigvæk på ham. Jeg er blevet meget skræmt over hvor meget den lille nat har sat gang i min hjerne. Han var den første jeg havde været sammen med et stykke tid, uden rigtig at overveje konskvenserne, vores forhold bliver aldrig det samme igen. Jeg er begyndt at tvivle, gad vide om vi ødelagde vores venskab den nat?
Så kan jeg endnu engang forsøge at blive klogere - lad være med at forfør dine venner, det er en tåbelig idé - i (hvad?) 80% af tilfældene bliver jeres forhold aldrig det samme igen!

Jeg burde efterhånden være blevet klogere det er ikke første gang at det er sket for mig.! Doh!

Jeg skal til kbh i weekendemn, har lpnt min fars lejlighed i 4 dage og så tager jeg 5 venner med derover. Den ene aften kommer der så nogle af mine venner hjemmefra det skal nok blive hygsomt! Det håber jeg virkelig! Det er ikke noget værre end når ens fester er kedelige! - Kunne jeg forestille mig, det er heldigvis aldrig sket for mig! :) Men sidst fik jeg alligevel rengøringsflip klokken 2 om natten og begyndte at gøre rent. Det gør jeg aldrig mere. Pisse stiv, prøver at samle glas og cigarret skoder op, nope, det er en dårlig ide! Lidt ligesom Bambie på glatis - bortset fra at en lejlighed er fyldt med en del flere fæller end en tilfrossen sø! :)

Jeg er virkelig bekymret for mine venner derhjemme. De ses næsten aldrig mere uden mig, og jeg er jo aldrig hjemme! Det er som om vi glider fra hinanden! P & S, der er droppet ud af skolen og er begyndt at arbejde. Hende der tøsebarnet K, som S hænger ud sammen med, jeg tror hun er dårligt selskab, hun er vildt irriterende.! Og P der er sprunget ud - måske føler han at vi fjerner os fra ham!? M, der lige har skiftet gymnasium, men tilsyneladende er glad for det og endelig Sac, der bare tuller rundt i 9. klasse.
Vi ender måske med at glide helt fra hinanden når jeg tager et år til USA. NOOOO! (Men vil da gerne til USA! :))

Jeg skal nok på Roskilde festival i år. Jeg har faktisk fået lov, men det er der ikke så mange af mine venner der har. Ved at Pudsi skal afsted med hende der K og ham der T, som jeg kendte i 8. klasse.. Måske skulle jeg overveje at tage med dem. Ca har fået lov, men hun har måske ikke råd. Håber jeg kommer med - det kunne være så fedt! No limits!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vennerne derhjemme har problemer - er så lan er publiceret 01/03-2006 19:46 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.