18 år siden

03.

Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 1 dag siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Jeg har været, eller er lidt stresset i disse dage.
Et par deadlines hænger mig over hovedet. Og det er et par stykker af de hårde. Står i stampe med det ene projekt, og føler mig utrolig dum, når jeg intet fatter.

M\'s mormor, fik det dårligt i weekende. Sådan skræmmende dårligt, med kast op og delvist hukommelsestab. Der var vist ikke helt enighed om, hvad grunden måtte være, men lægen er konsulteret, og undersøgelser sat i gang.

Så nu er det helt endligt at de i hvert fald ikke kommer på lørdag, men det er jo egentlig ret forståeligt. Jeg håber bare hun ikke får det sådan igen.

Jeg kunne mærke på M, at han blev meget forskrækket. Og vi havde da så sent som to dage før, snakket om at han indtil videre har været forskånet for at miste familiemedlemmer, men at han også skal forvente at det på et tidspunkt i den nærmeste fremtid, bliver aktuelt.

Endnu en skidt ting: han fik eksamenssvar i går, og havde fået 03. Jeg forstår stadig ikke hvordan 30% kan give 03. Anyway - det sætter da en del tanker i gang hos os begge. Han bliver jo nødt til at tænke på alternativer hvis det fortsætter. Det er noget pis. Det er jo det her han gerne vil. Men måske kan han bare ikke.

Min far har fødselsdag i morgen, og jeg har lige komponeret et e-kort til ham. Heldigvis kan jeg stadig nå at sige tillykke til ham lørdag.

Klippede M for et par timer siden, og sidder nu her og klør over det hele.

I morgen skal jeg lave gruppearbejde. Og jeg ønsker at det skal skride så meget fremad, at jeg kan nyde dagen med min familie, uden konstant dårlig samvittighed. Næste uge bliver superstreng!

Vi glæder os som små børn til at låne bilen et par dage. Og har allerede urealistik mange planer for, hvad vi skal nå imens.

Lige så snart Kongens af Queens er slut kryber jeg ind i sengen til min varme kæreste. Han skal til eksamen i morgen, og jeg krydser allerede fingre.

-Berta

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 03. er publiceret 16/03-2006 00:12 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.