Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg fik en elendig start på weekenden, hvor ” hovedet ” kørte rundt som i mandags. Tog allerede hjem fra arbejde kl. 07.00 og gik i seng. Sov til middag, og så var det overstået. Ingen tvivl om ,at det er for lidt søvn som ligger til grund for denne utilpashed. Ved det godt - jeg skal passe på mig selv. Men kan jeg gøre for at der ikke er timer nok i døgnet !

Michelle sendte en sms i fredags. Hun spurte om hun kunne ” låne ” penge. Jeg afslog selv om der ikke er noget jeg hellere vil, end hjælpe hende. Det skar i hjertet, men følte at det var det rigtige at gøre. Hun har fået en fuld månedsløn, plus overtidsbetaling, og har nu kun 300 kr. til resten af måneden. Jeg skrev senere til hende, at jeg gerne ville låne hende penge på søndag ( i dag ) hvor jeg ved at hun skal hjem til Århus. Jeg har en kraftig mistanke om, at hendes kæreste er god til at bruge hendes penge, hvilket hun også senere bekræftede, da jeg kørte hende hjem til ham fredag aften.
I nat kørte jeg hende hjem fra Klubben ( hendes fars motorcykelklub ). Hun fortalte at, min hjemløse alkoholiserede hash og stof vrag af en lillebror, havde været verbalt modbydelig over for hende på det sidste. Hendes kæreste og min lillebror er ” best friends ” og han overnatter ofte ved kæresten, hvilket er en irritationsmoment for hende, da hun gerne vil have ham lidt for sig selv.

Michelle er for dum, godtroende og naiv. Hun tror på ” at det bliver bedre ” og at kæresten måske vil komme ud af sit misbrug, som er tilbage på samme niveau som før han gik i behandling. Hun tilgiver ham hver gang han tager en ordentlig tur, og kommer tilbage med bedende øjne og siger – undskyld.

Jeg er begyndt at se rødt bare hans navn bliver nævnt. Jeg kan og skal ikke blande mig. Hun kender min mening og holdning, og så er der ikke mere jeg kan gøre, selv jeg godt kunne tænke mig at skubbe lidt ham, og fortælle ham nogle borgerlige ord ;-)

Jeg ved ikke hvordan jeg gjorde mig bemærket over for den chauffør, som kørte os hjem efter firmafesten. Han har hilst på mig lige siden, og sat et stort smil op. Hvilket han aldrig har gjort før.. Hmm måske skulle jeg drikke noget mere rødvin og køre i taxa bagefter ;-)

Den store af Claus´s drenge har lige ringet og pralet med, at han har været ude og køre i en større Mercedes end jeg. Han har været på Bilmesse sammen med en kammerat og stedfar i går.

Jeg skal have afsluttet denne uges regnskab, danset lidt rundt med støvsugeren, og så hente min far. Jeg har inviteret ham her ud og spise i aften. Har ikke været så god til at besøge ham på det sidste, da jeg har haft så meget om ørene og været meget træt. Selv om det ikke er noget specielt at glæde sig til, så ser jeg frem til turen til Odense i morgen, hvor vi kommer til at være meget sammen.

Slut for nu ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søndag igen er publiceret 19/03-2006 15:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.