18 år siden

At klaske en ko

Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Havde den sjoveste aften længe i tirsdags. Var sammen med Cindy som jeg ellers ikke har set siden vi snød os ind på Saf hver weekend selvom vi var under 18 (og det er godt nok længe siden!!)
For nogle måneder siden begyndte vi at skrive sammen på msn og nu syntes vi så det kunne være sjovt at ses.. og det fik vi ret i.
Har fået sådan et flip med at rette sortere ud i de løse venskaber for ligesom at se hvilke der er værd at bevare og hvilke der bare skal skrottes...
Engang imellem synes jeg bare man har en masse navne stående som man ligeså godt kan få ryddet ud i... Så det er jeg nu i gang med...
Nå men anyways.
Vi fik set Topmodel.... Ja jeg ved det godt, normalt gider jeg ikke set det pis, men denne gang er jeg altså kommet til det alligevel...
Og Cindy gav mig heldigvis ret i at det er ufattelig at frk stakittænder kan få lov at fortsætte med det gebis... Er det ikke utroligt... Helt ærligt....!!! Nå, men det ville da også være underligt hvis en pige fra Danmark pludselig skulle gå hen og vinde......

Igår på arbejde (logisk nok) skulle køerne motioneres, så vi ville lukke dem på fold. Og jeg så med det samme hvordan vi fire skulle gå med de 7 køer (3 køer, 2 store kalve og 2 stude) i snor, men nej - sådan gøres det ikke.
Man starter med at lukke alle døre ind til stalden, og så løsner man alle køerne.
Derefter placerer man sig strategiske steder ned til folden og så åbner man døren til stalden hvorefter køerne vælter ud af den og løber ned mod folden og så er det bare om at sørge for at de løber i den rigtige retning.
Så Jesper og Petra var inde i stalden og løsne køerne mens Lasse og jeg gik ned ved folden og skulle sørge for at de havnede det rigtige sted.
Lasse viste mig hvor jeg skulle stå, jeg skulle sørge for de ikke drejede op af alle stierne, når de så var løbet forbi der, skulle jeg skynde mig bagom huset og sørge for de heller ikke løb op af de næste stier.
Lasse sagde så at jeg ikke skulle være bange for hvis de kom løbende mod mig og jeg bare blev stående ville de stoppe (ja tro på at jeg har tænkt mig at afprøve den teori....) Jeg spurgte så om jeg ikke fik et våben og han overrakte mig en kæmpe kæp (for som I ved: kæmpe kæppe knækker næppe - til ære for Rikke....) :-)
Derefter sagde han at jeg ikke skulle være bange for at daske dem en over snuden.
Så spurgte jeg hvor hårdt jeg måtte slå, og han sagde at jeg bare ikke måtte slå dem bevidsløse..... :-S

Men det gik fint med at få dem ud, og også ind igen, og det var et kønt syn at se Petra komme løbende efter flokken med en rive.... :-)

Da jeg havde fri tog Søs og jeg ud og shoppe og fik prøvet et hav af tøj og brugt en anelse penge... :-/ Men kun en anelse.... ?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At klaske en ko er publiceret 24/03-2006 10:56 af Lola Bunny (Lola).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.