Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Jeg har ikke andet en god grund til at være glad – alligevel er der noget der tynger mig. Det må jeg se at slippe af med, for det gør min dag mindre god. Jeg går og hænger med næbbet – og når jeg har det skidt, påvirker det også min lille familie – og det ønsker jeg ikke. Altså må jeg finde min glade og positive side frem igen – jeg har dog en hel del frustrationer og aggressioner, der skal ud af kroppen, så om lidt starter jeg den hvide tornado, mens jeg raser, skælder og smælder.

Jeg har god grund til at være glad. Endeligt er min sag fra pensionskassen ved fagforeningen gået i orden. Jeg er berettiget invalidepension derfra og desuden vil Anne få et fast månedligt beløb til hendes fyldte 21. år. Dejligt at det endeligt er sket noget og at ventetiden er forbi, men mest glad er jeg for, at Anne også bliver tilgodeset. Hun har sit eget liv, sin skole og sine venner at passe, men hun er desuden en stor hjælp og støtte for mig det daglige. Det er Carlo også – han får ikke noget – men jeg vil hellere end gerne dele med ham.

Vi går med forskellige drømme og ønsker om at få lavet ting om i huset og på matriklen i det hele taget. Vi er da også så småt gået i gang. Forhaven og indkørslen skal laves om og de første træer er fældet og fyr og pil beskåret. Nu ligger der en masse grene og venter på at blive slæbt væk, så også der kan jeg udfolde mig og komme af med min indestængte vrede. Sammen vil the handywoman og hendes håndlanger gå i gang med at forvandle drømme og ønsker til virkelighed.

Det er tegn på forår – det hele ser så lyst ud og solen begynder at få mere magt. I weekenden går vi over til sommertid og så skal vi atter have sat uret – og havemøblerne frem Jeg glæder mig til, at haven atter står i fuld flor af de skønneste blomster, at bierne og sommerfuglene sværmer omkring og at fuglene sidder i trætoppen og fløjter lystige melodier. Jeg glæder mig til at slænge mig på drømmesengen med en god bog og et glas iskold limonade. Åh – jeg glæder mig til sommer og varme.

Nu skal jeg så småt i gang med sæsonen for sangskriveri. Konfirmationerne nærmer sig – og mange vil gerne bestille en sang. Nogle er bare så sent ude, at det næsten ikke kan nås, men endnu er det dog lykkedes. I dag kommer en nabomand med stikord til en sang, som han gerne vil have lavet til sin kones runde fødselsdag. Dejligt at få tankerne rettet mod andet konstruktivt – jeg glæder mig ligefrem til at pusle om ordene sammen med min lille rimsmed, der bor her på skrivebordet.

Jeg må hellere komme på dupperne, hvis jeg bare skal nå lidt, inden Carlo kommer hjem fra arbejde. Om fredagen har han tidligt fri – jeg savner ham. Han indgyder en dejlig ro hos mig – lige det jeg har mest brug for nu.

Jeg ønsker jer alle en rigtig god weekend. Gid I må opleve præcis det, som kan give glæde og gør jer glade. Det har I fortjent.

Hyggehejsa fra Nellemor, der stadig er lidt ked.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget The handywoman er publiceret 24/03-2006 11:05 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.