Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Ok, hvem er det lige, der kan ødelægge to brunkager, der ellers bare er lavet på pulver fra en pakke. Ja, åbenbart mig!!!
SKulle have gæster i går - hele kærestens familie; mor, far, bror, søster og søsters kæreste. Jeg ville lave boller, brunkage og lagkage.. Kæreste bagte boller, jeg skulle stå for det andet.
Brungkage et gik rigtig godt. Fik smasket pulver og vand i sål og rørt sammen og puttet i fad og i ovnen. Fik perfekt tid i oven og duftede lækker. Stod til afkøling. Da den så havde afkølet, hvad jeg mente var tilpads ville jeg tage den ud af form. Rigtig dum ide - for der stod jeg så med rigtig mange små og mærkeligt formede stykker brunkage. Det kan man jo ikke rigtigt servere. Heldigvis har fakta helligdagsåbent, så ned og købe en blanding mere. Så er det så, det er lidt pinligt for i min forvirring kunne jeg ikek regne ud fra 75 ml var i dl. (godt der matematiklærer...)Jeg puttede 7 dl i. Ca 6 gange for meget vand. Der skulle ikke engang have været en hel deciliter, som jeg jo med det samme kom i tanke om, da jeg havde puttet det. Stod der med en MEGET tynd blanding. Nå, men puttede lige noget ekstra mel og noget sukker i og tænkte, at det kunne jo være, det gik. Det gjorde det så ikke...
Det duftede sgu godt nok i ovenen, men da jeg smagte på det, var det lidt som at få en våd svamp i munden. Ikke lækkert.
Var lidt nervøs for den lagkage - har aldrig lavet noget i den retningen. Tænkte at jeg nok skulle fucke det kagecreme op, men det gik godt nok. Godt nok blev flødeskummet lidt for stift og jeg havde ikke noget fad, så den måtte på en tallerken, der var lidt for lille - så der kom flødeskum ud over det hele, men den smagte ok.

Alt i alt var det en rigtig vellykket dag. fik også nogle gode gaver.
Nu skal jeg have nogle venner på besøg i morgen. Det skal nok blive sjovt. Godt nok er jeg jo ikke den store kok, men skal nok få lavet lidt spiseligt til dem. Ellers er der rigeligt at de våde varer, som om ikek andet kan jeg få dem til at glemme, at maden var noget skidt...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ødelage dem sgu er publiceret 14/04-2006 16:01 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.