18 år siden

Fødselsdag

De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Jeg har fødselsdag i dag. Troede jeg havde holdt meget lav profil (hader selv folk der skilter med, at de har fødselsdag) - men da jeg mødte var der flag og nyplukkede blomster på min plads. Og en kollega havde en gave med.. De er nu herlige...

Selv gav jeg flødeboller til alle mine klasse - 7 kasser kunne lige række.. Min egen klasse havde nu fået opsnust at det var i dag, så da jeg kom ind sad de alle på deres pladser og råbte TILLYKKE og begyndte at synge for mig... Det var nu lidt hyggeligt. Så jeg har fået masser af sang for mig dag.

Men ellers har det nu været lidt en hård dag. Er ved at opføre musical med kollega, så efter de alm timer var det over og øve på det - det skal nemlig opføres på onsdag. Så de næste to dage skal jeg nærmest bo på skolen.. Glæder mig til det er ovre.

Er lige kommet hjem nu. Kæreste er ikke hjemme (hmmm, havde forventet der stod lækker mad på bordet) og nu burde jeg forberede til resten af ugen, men det gider jeg helt ærligt ikke..
HAr hovedpine og vil allerhelst bare smide mig på sofaen.

Det slog mig lige da jeg kørte hjem fra arbejde, at ens holdning til ting godt nok ændrer sig fra da man var barn. Da jeg var lille var fødselsdag bare det bedste. Man skulle have gaver og godt mad på dagen.. Jeg får ingen gaver i dag, dem har jeg fået, og det gør heller ikke noget.. Det betyder bare ikke det samme. Jeg er ikke sådan en, der ikke kan lide fødselsdag for det minder en om aldren - jeg bliver 28, og selvom det godt nok er skræmmende tæt på 30, så er det sgu fint nok. Jeg har jo brugt de 27 år på at blive den jeg er i dag - og jeg kunne ikke have undværet et minut..

Nå, men god solskins dag til alle derude.. Hvor har jeg været sød ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag er publiceret 24/04-2006 17:24 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.