18 år siden

Sovet dagen væk

Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
12 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Jeg har lige indtaget dagens første måltid. En klap sammen med reje ost, uden rejer altså. Ikke fordi at der ikke er nogen rejer i, men jeg bryder mig ikke om de klumper som alligevel ikke smager af noget. Trækker på smilebåndet når jeg med kniven snor mig uden om rejerne, idet at jeg ikke vil acceptere at børnene sortere eller roder rundt i maden. Godt de ikke ser det ;-)

Jeg har haft det skidt i dag uden at kunne uden rigtig kunne differere hvordan. Claus opgav at få mig op til overfladen i morges, og lod mig sove. Jeg opfattede ham blot som en irritationsmoment, som kom og generede mig hele tiden. Jeg var oppe engang i formiddags, da telefonens ringen irriterede mig.
Det var Michelle som havde prøvet at få kontakt via sms, og så prøvede at ringe hjem. Hun er med i noget jobsøgningsprojekt hvor de får hjælp til at lave ansøgninger. Hvis det ikke lykkes inden for 14 dage at finde et arbejde, så skal kommunen sende dem i aktivering. Hun var blevet lidt negativ over at de ville sende hende i ud et job, hvor det primært var aften og weekend arbejde. Jeg sagde til hende, at hun skulle passe på med hvad hun sagde nej til, da de jo havde fat i den lange ende.. Jeg håber at hun forstår konsekvenserne hvis de smækker kassen i !

Smuttede kort efter ind under dynen igen, og sov til kl. 14.30. Da Claus kom hjem synes han, at jeg lignede en med høfeber med mine røde og opsvulmede øjne. Det har vist fortaget sig. Gider ikke gå ud og ødelægge spejlbilledet lige nu.

Han ( Claus ) skal til Brædstrup i morgen og have lavet en kikkertundersøgelse af hans knæ. Jeg tager selvfølgelig med ham og uanset, så kører JEG hjem efter undersøgelsen. Tankerne omkring dette, altså ikke at jeg vil køre, men undersøgelsen og resultatet. Gør ham er rent ud sagt - skide nervøs. Han mener selv at have været lettere pirrelig de sidste dage, men det har jeg ikke opfattet. Så enten har han ikke gjort ” arbejdet ” godt nok, eller også har jeg ubevist brugt min ignorere knap.

Var ude og investere i en indkøbstrolley i går, så nu kan pensionisterne bare komme an. Jeg bor kun et sted mellem 1 og 1.5 km fra Kvickly og Bilka, og benytter som regel bilen pga. min ryg. Nu er der ingen undskyldning for ikke at tage trolleyen i stedet for ;-)

Hmm det er snart sengetid IGEN. Jeg er spændt på hvor meget søvn jeg bliver bevilliget i nat !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sovet dagen væk er publiceret 20/04-2006 20:16 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.