Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
14 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
14 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
10 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
1 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
6 år siden
Det var en god konfirmation i fredags, for mig i hvert fald, havde en ret så sød bordherre :-)eller han sad over for mig så teoretisk er det vel ikke bordherre.

Håber da også konfirmanden havde en god dag selvom han blev mobbet for vildt, ikke engang det sædvanlige drilleri og det pinlige i at alle fortæller om dengang man blev væk i zoo, det var der også, men han blev seriøst også mobbet.
Storset alle 7 sange og 1 tale handlede om at han er overvægtig, derfor spiser alt for meget slik og laver for lidt, han er et pattebarn, sover i hans forældres seng osv.
Det er godt nok sandheden, men alligevel, det er da ledt at tale om til hans konfirmation, der blev lagt så meget vægt på alt det negative, at der nok ikke var ret mange der lagde mærke til det positive, som om der var mange flere negative end positive ting, hvilket der selvfølgelig ikke er.
konfirmanden tog det heldigvis pænt, svarede igen, han er heldigvis rapkæftet, men derfor kan det jo godt gøre ondt, selvom han ikke vil vise det.

Er smadret idag, var på arbejde 9,5 time igår. og var også afsted onsdag, torsdag og lørdag, for tjent en hulens masse penge, men idag er kan jeg mærke jeg er træt, resten af klassen var også halvt sovende idag, heldigvis har vi AT uge = kun 6 timer om dagen, dejligt.

vil se resten Ally og sove:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mandagstræt er publiceret 15/05-2006 15:42 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.