Nice... skal ikke slettes

Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Bliver ikke slettet, havde lidt frygtet det pågrund af manglende data, men var heldigvis i orden at jeg bare oplyste dem nu, pyha, ville være ærgeligt.
Er nok lidt nostalgisk, sad og kiggede på de tegninger jeg har lavet da jeg gik i folkeskole, der er mange, lidt sjovt, jeg var ret besat af at tegne rumvæsner og skatere dengang, kom til at tænke på alt det jeg kunne have lært i stedet for at sidde og tegne. Kunne være at jeg havde kunnet bare et minimum af tysk grammatik da jeg startede på gym så, istedet for at skulle side og lære alle de remser nu, men man skal jo ikke græde over spildt mælk, siger man jo, så griner lidt over mine gamle tegninger i stedet for.

HAr fået en ny novelle publiceret idag, er ret spændt på hvordan den bliver modtaget, er det længste jeg nogensinde har skrevet.
Er altid lidt spændt når jeg har sendt en ny novelle ind, tror jeg har tjekket min mail fire gange siden jeg fandt ud af at den var blevet sat ind, hihi, og tror jeg vil afslutte med at tjekke endnu engang:-)

Ellers går jeg og ønsker mig varme igen, synes jeg går rundt i alt alt for tykke trøjer, og stadigvæk fryser jeg, vil have min nederdel på igen.

Ærger mig, har lige aftalt jeg skal ind og se da vinci mysteriet i næste weekend, kom derefter hjem og så at den havde fået vildt dårlige anmeldelser, (det er ellers hende fra Amelie der er med, hun er da sød), ved godt man ikke burde tage efter anmeldelserne, men syntes næsten altid de passer med min mening (burde blive anmelder), men det skal nok blive hyggeligt nok alligevel, elsker at gå i biografen, er det eneste tidspunkt hvor jeg kan sidde og se en film uden at lave noget andet samtidigt, ellers skal jeg helst have noget i hænderne, medmindre jeg er ekstremt træt selvfølgelig.

Vil læse videre i Harry Potter, nr. 6 må det være, den nyeste i hvert fald, er faktisk blevet lidt skuffet over den, læste den på engelsk i sommers da den kom, syntes den var ret gos der, men nu det som om jeg er ved at blive lidt for gammel til den (selvom jeg alligevel render ned på mit nærmeste bibliotek snart og reseverer den på engelsk, så jeg kan blive en af de første der læser den!!!) man bliver aldrig for gammel til den vil inkarnerede fans nok mene, og tør da heller ikke komme med den påstand over for min veninde der er fan, hun læst en fire fem gange alle sammen, men syntes nu sproget er lidt kedeligt, selvom det er et fantastisk univers.
Måske er jeg bare ikke nok til fantsygenren, er nok lidt for realistisk, ok måske ikke, drømte igår nat at jeg blev gift med Einstein, vi havde faktisk et lykkeligt ægteskab, måske er jeg en reinkarnation af hans kone, eller måske skal jeg giftes med en meget klog mand?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nice... skal ikke slettes er publiceret 17/05-2006 22:00 af Kamilla Bach (Herself).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.