Sooner or later I'm gonna wake up

Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Skal hjem til ham allerede i morgen igen. Min kæreste. Elsker det ord. For det er han. Den kæreste. Den jeg holder af. Men det er tidligt. Så ham lige i søndags jo. Skrev med ham igår... Og bliver nødt til også lige at skrive til ham idag, om hvornår jeg kommer i morgen. Skræmmende, så meget man kan holde af, efter at have kendt en i 3 mdr. Vi havde månedsdag i går, for anden gang nu. Og for anden gang ingen der sagde 'glædelig måndesdag'... Ikk lige noget vi sådan render og husker. Men det er jo også åndsvagt. For vi var vel også kærester inden. Der skete ingen forskel. Andet end ordet kærester. Vi var kun os to inden også.

S er gal på mig. Meget gal kan jeg føle. Nu må jeg så se hvor lang tid der går inden det bliver godt igen. Meget lang tid er fornemmelsen på, men lige meget. Lige nu, er jeg lidt lige glad. Lidt træls kan hun godt være. Bare ret irriterende.
Enten er hun gal fordi jeg sov hos th en af dagene til festival, eller også er hun gal fordi jeg gik med Be's fætter... Eller begge dele, i en sammenkogt ret. kan da godt forstå det. Men ligeglad. jeg havde det sjovt med den fætter og havde det endnu sjovere med th. Måske var det også lidt unfair, at jeg sådan lagde for sjovt an på fætter, og han på mig. Unfair, men pænt skægt. Vi morede os helt vildt... Der var bare gang i den. Og sådan var det bare. Men skal også til at passe på. Anders fra budapest, dl, fætter... Alle flirtere mens th har været min, kun min. Men mit hjerte er rent. Og min kærlighed det samme. Det er ham jeg holder af. Ham jeg helst vil holde om. Men folk tror jo noget, eller tænker hva faen, sker der mon noget her, agtig.... Men gør der ikke. Og må der aldrig gøre. Kan jeg ikke gøre mod min skat. For ved han ikke kunne mod mig. Naiv? måske. Måske ikke. Men han er bare ikke sådan. Det tror jeg virkeligt ikke...

KÆRLIGHED GØR BLIND.........

Fik foresten 9 igår i examen:) mundlig mat. Det væreste af dem alle. Og endte med NNNNNIIIIII

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sooner or later I'm gonna wake up er publiceret 30/05-2006 11:48 af Stella Hvidemann (Stella).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.