18 år siden

Værtsfamilien i USA

Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 22 dage siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Jeg skal til USA og det bliver pisse fedt, og internettet er en rigtig smart opfindelse for jeg har allerede kontakt med dem jeg skal bo hos!

Det er fedt nok at kunne snakke med dem, men det meste er mig der spørger om åndsvage ting, det er sådan ret kunstigt, jeg synes bare at det er drønhamrende svært at snakke med personer man aldrig har mødt og de må have det på samme måde for vores samtaler kommer aldrig rigtig ud over en meget stor og bred høflighedsgrænse...

For at se nogle billeder og så videre har jeg så oprettet en bruger på noget der hedder myspace.com - det er ikke en del af msn, det troede jeg egentligt først at det var. Så fik jeg set nogle billeder og jeg har endnu mere online space plads hvor jeg kan uploade mine egne billeder så jeg kan se dem men jeg er i USA..

En af Britts venner har skrevet til mig. Chris, det er vildt fedt at han lige har skrevet at han har hørt om mig og han glæder sig til at jeg kommer og sådan, de er meget flinke og høflige..

Jeg har selvfølgelig et håb om at det hele bliver sådan mere skægt og hyperaktivt når jeg kommer der over og vi har en chance for at lave noget sammen.. Det hele er så flinkt og sødt lige nu... Hehe - man bliver da også sådan lidt nervøs over alting..

Alle dem jeg har snakket med der har været derovre har haft det helt vildt fedt, så det ved jeg at jeg også får og jeg føler mig bare så heldig fordi min værtsfamilie har børn, det er jeg meget taknemmelig for!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Værtsfamilien i USA er publiceret 30/05-2006 12:46 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.