18 år siden

Er man gammel når man er 50?

It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Jeg har for en gangs skyld en hel lang dag foran mig hvor jeg ikke skal noget, men tilgengæld må jeg heller ikke forlade mit værelse så det bliver begrænset hvor meget fest i gaden jeg kommer til at opleve...

Jeg skal nyde at jeg har fri (eller i det mindste har taget fri) og så ellers bare se film og læse op på tysk så jeg kan gå til eksamen, jeg fik 10 sidste år og jeg har 10 i årskarakter så det 10-tal må uendeligt meget også gerne falde af til eksamen, selvom jeg ikke tror på det selv. Min lærer elsker mi, men jeg hader hende og det er vi så og sige ikke kommet særligt langt med i år, det jeg ikke kan lide ved hende er at hun ikke snakker tysk, det bliver ikke sjovt at gå til eksamen i et sprog jeg ikke rigtig har talt i et år...

Jeg skændes lidt med mine forældre - det er vel meget normalt. Jeg er pisse hamrende stiktosset på min far, som aflyste alle vores aftaler sidste år (fordi han havde en kæreste, så slog de op) og i år har han set lidt til, men.. Så fik han en ny kæreste (det tror jeg nok, men da jeg spurgte ham råbte han at det kræftedermandme ikke ragede mig en skid hvad han gik og lavede (jeg hoppede lidt, gloede på ham og prøvede at synke i jorden midt inde på Københavns hovedbanegård - tak for at gøre mig til grin daddy!)
Pointen er at han igen igen har formået at aflyse rigtig mange aftaler med mig og det er selvfølgelig ikke særligt skønherligt.. Jeg er selvfølgelig også lidt på vagt og ret nervøs når jeg er sammen med ham, for jeg er uendeligt bange for at vi mister kontakten når jeg nu skrider til USA næste år..

Min mor og jeg? Tja, nogle gange er hun min veninde, men andre gange er hun virkelig trist, kedelig og gammel. Det hader jeg, hun er blevet så gammel i løbet af det sidste halve år og det er ikke særlig rart at indse at ens mor snart bliver en frigid gammel klosernonne. Hun er stoppet på alt der hedder mænd, hun brokker sig konstant over sit job, og hun keder sig sammen med sine veninder, hun vil meget hellere læse en god bog, men det kan hun ikke for hun kan ikke se længere (og hun er alt for forfængelig til at bruge sine dyre briller) så det ender altid med at hun sidder og glor TV.
'Du er hvad du spiser', '10 år yngre på 10 dage' og TV2 film er blandt farvoritterne. Det er på grænsen til ret så trist og ynkeligt, men hun er vel også meget alene når hun nu ikke har mig omkring hende, ingen mand har og ikke har andre børn..
Jeg forstår bare ikke hun ikke er lidt mere wild, hun er kun næsten 50 - tror hun er 47 eller 48 år gammel, der er 20 år til hun burde begynde at blive gammel..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er man gammel når man er 50? er publiceret 30/05-2006 08:52 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.