18 år siden

Har været lidt trist og ked

I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Kender følelserne alt for godt, men kan alligevel ikke sætte specifikke ord på dem. Heldigvis er det ikke i den altoverskyggende grad som sidste år, hvor det hele blev sat på standby. Har haft kontakt til mit indre analyseinstitut og har måtte konkludere, at min ” tilstand ” nok er en reaktion på længere tids pres. Specielt den jeg pålægger mig selv !
Jeg er fantastisk god til at sætte målsætninger for mig selv og min formåen. Der er ALTID noget som skal ordnes eller præsteres. Men nu hvor jeg har fået chauffør, er målsætningen for mig selv flyttet til at være en konkurrence med ham og hans formåen. I stedet for at læne sig tilbage og være glad for hvor heldig jeg har været, med sådan en ihærdig og dygtig chauffør. Nu er vi immervæk 2 til at ondulere Postmands Per og hans jævne strøm af rudekuverter.

Er stadig i medicinsk behandling. Skulle ellers trappes ud ca. 6 mdr. efter at jeg stoppede ved speciellægen. Den tid er gået. Har haft det okay med fortsætte pga. div. problemstillinger og stillingtagen der har været, siden jeg sygemeldte min far sidste år. Det har krævet en del resurser, som jeg ikke er sikker på at være kommet helskindet igennem, uden fortsættelse af mine støtte pædagoger. Har dog selv halveret den til natten.

Claus fik fjernet trådene fra knæet i tirsdags. Lægen fastholdt, at han skulle fortsætte hans sygemelding 14 dage endnu. Tiden her hjemme, er begyndt at blive lang for ham. Jeg kunne sagtens aktivere ham, meeen må hellere være sød ;-)

Han var med min far i banken, og på skattekontoret i dag. Min ” kære ” fætter som har fungeret som revisor for ham, har ikke været ret langt fremme i skoene, hvilket har betydet, at der er fuldstændig ged i afvikling af firmaet, plus hans pension. Claus har påtaget sig, at bringe det i orden for ham. Hvilket jeg er meget taknemlig for.
Vi skal muligvis have en tid ved min fars bankrådgiver vedr. min/vores økonomi. Jeg var ikke særlig begejstret for den kunderådgivning og behandling jeg fik af den erhvervsrådgiver jeg har. Følte at jeg BARE var en lille fisk som skulle igennem systemet, samtidig med, at jeg ikke var opmærksom på mine kontobetingelser, pga. der var så meget som skulle falde på plads i en fart. Jeg har siden hen nærlæst papirerne, og det er fuldstændig uacceptabel. Ingen ved sine fulde fem, vil acceptere en konto med nul renter på indestående !

Er måske også en underlig fisk, når jeg ikke gør forskel på MINE KUNDER. For mig er pengene lige meget værd, uanset om de kommer fra bossen eller bumsen. Ergo så skal de også have den samme behandling !

Ups… Lovede at stå for køkken tjansen i dag, og have maden færdig kl. 19.00. Hmm det bliver vist knorr´s det bedste ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Har været lidt trist og ked er publiceret 08/06-2006 18:22 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.