18 år siden

Skal måske heller ikke forstå

En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Sendte en hilsen til min søster med André, da han var på Sølund Musik Festival i sidste uge. Hun kom sammen med ” hendes ” handicappede. Efter at han havde hilst hende, og endvidere sagt ( ikke fra mig ) ” at mor altså ikke var sur på hende, så sagde hun ikke ret meget før end de sagde farvel. Ved ikke om hun ikke hendes naive verden tror, at jeg vil bruge ham som overbringer. Det kunne jeg bestemt ikke drømme om, da jeg mener at være ” stor ” nok til selv at tage tyren ved hornene. André bliver frustreret når der er noget han ikke forstår, så som den tavshed han følte han blev mødt med.

Jeg har selvfølgelig talt med ham om vores ” skilsmisse ” og fortalt ham, at jeg ikke er sur på hende, og at han ej heller skal være det. Sagt til ham, at det er noget imellem hende og jeg, og at hun stadig er hans dejlige moster.

Jeg føler at hun latterlig gøre sig selv ved at opføre sig sådan, og ikke vil have rene linjer. Ved ikke hvordan jeg skal takle det, og hende for den sags skyld.

Var heldig og fik en pakke på 20 gange 20 som skulle til Sjælland i går. Bibbede Minat og spurte om hun var klar til en før pennetræf. Fik vist overrumplet hende, men nåede en kop te inden turen gik videre til Kolding storcenter, hvor André stod og ventede på mig. Sjovt at møde ” giraffen ” og håber på bedre tid en anden gang.

Kom ikke på arbejde i dag. Var fuldstændig rundt på gulvet da jeg stod op, og sendte en sms til chaufføren, om at han kunne tage bilen med hjem. Var en smut oppe kl. 09.30 men smuttede i seng igen. Vågnede først kl. 14.30. Har i længere tid følt at jeg ikke kunne få søvn nok, og været konstant træt. Håber også jeg er det når jeg skal i seng i aften…

Var en tur i Fakta sammen med Claus her i eftermiddags. Mødte et par af mine kunder. Hilste pænt og var på vej videre, da jeg fornemmede at de ikke kunne genkende mig. Plejer at have sat håret op når jeg er på arbejde. De er så glade for at køre med mig, og påskønner det hver gang jeg kommer. Uha jeg er byens bedste chauffør, så selv om det som regel kun plejer at være små ture, så er det en fornøjelse at køre med dem.
Jeg gik tilbage til dem og samlede håret i nakken. Manden udbrød ” jamen det er jo vogn x ”. Er det vogn x. Jeg kunne slet ikke kende dig sagde konen ”. He he det er godt nok at kunne gå rundt uden at blive genkendt i mit civile liv.

Vil ud og holde en fortabt mand i hånden. Det gik ikke så godt i golf turneringen i dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skal måske heller ikke forstå er publiceret 10/06-2006 18:27 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.