18 år siden

13 i fysik!

Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 5 dage siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Adrenalin kick!!

Jeg har fik 13 idag! Det er satme sindssygt! Nåeh alle sammen så er jeg nok andet end en dum blondine (under cover selvfølgelig for jeg er jo ikke blond! DET er jeg altså ikke!)
I fysik.. Det gør det bare endnu mere sindssygt. Det har bare været mit yndlingsfag at HADE i tre år i folkeskolen - fordi vi ikke havde nogen ordentligt lærer, det ene af de tre år, hvor vi rent faktisk havde en! :O
Men så her i år fik jeg enedelig en ordentlig lærer - et år i tiende klasse hvor jeg virkelig har taget mig sammen og har arbejdet hårdt for det..
Det var ikke bare sådan et normalt 13-tal du kan mere end der bliver forventet af dig på det klassetrin du nu engang er på - det var fandme fordi jeg var klogere end dem! Både censor og lærer! Det er edermandme blær!! :)

Så jeg er bare så træt for jeg læste hele dagen i går. Hele fucking dagen, men så fattede jeg også lige de sidste ting og fik sat det hele sammen.
Nu er jeg bare så glad for at jeg har valgt naturvidenskablig linje i gymnasiet for i år har jeg virkelig fået interesse for det, men jeg var faktisk ikke sikker på om jeg var god nok, men.. Det er jeg vel. Og jeg der overvejede ikke at gå op!
Jeg skal aldrig mere undervurdere mig selv..

Mine forældre er ved at dø, de er bare så stolte, der er ingen af dem der nogensinde har fattet fysik/kemi så de har aldrig kunnet hjælpe mig med lektierne, nu er de bare vildt glade - jeg kan klarer mig selv! Jeg er et rigtig lille vidunder barn.. :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 13 i fysik! er publiceret 16/06-2006 19:43 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.