18 år siden

Plaget af ensomhed

Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Det siger vel lidt sig se´lv jeg har forladt mit hjem - Min efterskole - næsten 100 venner og selvom toget er opfundet tager jeg til USA et år (!) om 18 dage så jeg når kun at se hende der negeren (L) jeg boede på værelse med. En dejlig pige..!

Jeg vader lidt rundt i mit hus - helt alene at the moment og det er en NY følelse. Min moar er i haven og jeg er alene.. Jeg hører høj musik for at dække stilheden, men alligevel rammer en mærkelig følelse et sted i min mave - jeg er ensom og jeg er plaget af det.
Jeg er hundeangst for at alt skal falde til jorden og at mit år skal blive glemt.. Jeg har ikke skrevet så lidt dagbog (/evig reminder til mig selv) om et år i mange år.. Det har der ikke rigtig været brug for - men nu forsvinder det hele i en stor glemmebog.

Jeg har så at sige moralske tømmermælnd fra Roskilde Festivalen endnu. vi kom også først hjem i går- så det er fair nok.. Især da ham der gutten med lyst hår faldt i og gav mig 5 flasker der skullle bælles på 1½ døgn..
Mine venner vil have mig på druk - meen jeg tager lige en lille pause jeg føler at min lever kræver det. Hvor meget er det en kvinde må drikke på en uge? Det er genstande og ikke flasker ikke sandt?

Resultatet af min afvigen fra drukturen er så at jeg sidder alene med mit Carpark North og Placebo musik..
Jeg er Pop og burde hører Britney Spears, men det er blevet en tand for hjernedødt. På den måde har jeg udviklet mig i år. Jeg synes nogle af mine gamle poptøse veninder lyder hjernelamme når de snakker - og nogle af dem gør sig dummere end de er. Jeg er forandret miljøskadet!? Om jeg så allerede var det da jeg tog til Jylland eller om Jylland har miljøskadet mig så er det sket noget på den front. Jeg er nok også blevet mere voksen og for at sige det sandt er jeg lidt bange for at møde mine venner herhjemme vi har været venner på et helt andet plan end mine efterskole venner - det er noget med at 1 år på efterskole i selskab med folk svarer til 4-5 år i folkeren! Vildt - men man kan godt mærke det, jeg kender nogle af de nye mennesker mere end de gamle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Plaget af ensomhed er publiceret 04/07-2006 21:03 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.