Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Hey dagbog, det gør stadig ondt der hvor jeg fik min 2. grads forbrænding, der løber ligesom stadig væske af såret. Der kom jo som sagt store væske bylder på stedet.

Ellers får jeg spillet pool, klodsmajor, matador, og været ved stranden sammen med ungerne..det er godt nok. Ja, jeg gik med i et trylleshow de lavede her i min første uge sammen med børnene..de ville have mig til at være ham der fortæller hvad der skulle ske i nummeret. Så var det bare på med Klovnen inden i mig, - så kom der ellers nogle små børn ned i kælderen og en af de andre pædagoger, - Så underholdte vi ellers med det nummer. Jeg gjorde det godt, - og børnene nød virkelig min optræden til det show de ellers havde lavet..sammen gjorde vi det bare lidt bedre, også tilføjede jeg ellers min klovne stemme som præsentation, som sagt..ved at tale på en sjov måde, og lave et nummer ud af det der foregik. Det var det fedeste, at se de børn der ellers havde lavet det før, stråle over hele hovedet over hvor godt det var. Og børnene på rækken blev også underholdt. - senere lod jeg dem høre min anders and, mickey og fedtmule stemme..det hittede også bare, - så meget at de nu hele tiden vil høre det..den brugte jeg også i børnehaven dengang..da ville et lille barn gerne lære hvordan man gjorde det :) jeg hørte ham øve på det et godt stykke tid..også kom han til en anden pædagog, og ville havde vedkommede til at høre hans anderes and stemme..hvorefter pædagogen bare koldt sagde "hvad skal du bruge det til, det kan du jo ikke bruge til noget" - Det gjorde ondt på mig at høre det..barnet ville vise noget det havde øvet sig på, også får det sådan et svar..nå, men jeg vil ikke sige mere om det sted jeg var dengang..nu er jeg på et bedre sted.

Jeg har selvfølgelig også haft et par oppe på skulderen, man kan ikke sætte sig et sted uden de her lidt ældre også kravler op *G* Men jeg vil altid savne mine venner bydt inde i mit hjerte..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nyt er publiceret 04/08-2006 17:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.