Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
5 dage siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Håb er altid ledsaget af ...
Ansu Orheim ...
1 dag, 16 timer siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Hey dagbog, - jeg vil bare fortælle om dagens tanker og hvad der er sket siden sidst. Putte det hele ind i en kontekst...Jeg så idag en vittigheds tegning i metro expressen eller også var det urban...kan ikke huske hvilken en..men der stod der 4 mennesker, den første kiggede tilbage på den anden og tænkte dum blondine, blondiene kiggede tilbage og tænkte negative om ham bagved, og ha bagved tænkte så videre tilbage igen..og den bagerste tænkte så "satanist" om den forreste. Jeg kunne ikke lade være med at tænke over det, - det rammer vist meget godt mig og resten af den verden vi lever i. Der er så meget negativitet i tv, vi ser om voldelige mennesker, og høre om alt muligt forfærdeligt, - og vi begynder at tænke, om vedkommede bag ved os er sådan en..andre gange tænker vi vores om dem der står ved siden af, eller dem vi ser..men hvad ved vi?! Dømt indtil fundet uskyldig...og jeg gør det selv, - igår var der en pige der ringende på min dør, hun ville låne telefonen..jeg tænkte straks, at der måske var en bag ved hende, der ville stjæle imens jeg vendte ryggen til, så jeg låste min dør..og fulgte hvad hun gjorde for at være sikker..for man har jo hørt!!! og det er der hunden ligger og rådner..mistro, og den er jeg sikker på mange andre i dagens danmark har. Men fakta er, at vi kender ikke dem vi er blindt dømmer uden for den rigtige retsal. Vi tror vi ved det, - men vi har altid fundet ud af, om det nu var sandheden..eller blot noget man troede..Jeg har store fødder, og en stor næse, og ingen bil..nogle ville dømme mig ud fra deres opfattelse, andre ville bare tænke,..han har nok en stor :) *GG* men hvem har set efter..ok, - ikke mere om det..ok, det var useriøst :) men jeg kunne ikke lade være..

iøvrigt fik jeg en 2. grads forbrændig på min ankel...tror jeg nok, - der er ihvertfald kommer betændte vabler på stedet...det gjorde mega nas.

Høre lige lidt Lutricha mcneal med perfect love..jeg kan se der kommer en film nu på 3+ :) den må jeg hellere se, har brug for at komme væk fra mit liv, min tilværelse..har brug for at glemme håbløsheden..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget at være eller ikke er publiceret 02/08-2006 20:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.